Gece Beslenmesini Kesme

193 görüntüleme
F

Fatma E. ..

10 Haziran 2026 12:57
Merhaba arkadaşlar oğlum 14. Aya girecek gece sürekli kalkıp emiyor emmeden uyumuyor ağlıyor sürekli bir iki gündür emzirmeyi azaltmaya çalıştım ama başaramadık dişleri çıkıyor galiba baya zor bir dönemden geçiyoruz aynı durumda olan var mı tavsiyenizi bekliyorum neler yaptınız doğru zaman bu Zaman mı bilmiyorum ama gece uykumuz hiç yok sürekli emdiği için çok yıprandım bende artık
İ

İrem ..

Premium Üye
10 Haziran 2026 14:19
Benim kızım da 13 buçuk aylık gece sürekli uyanıyor emiyor doktor kesebilirsin dedi gece ama nasıl yapacağım bilmiyorum tecrübeli anneler bize yardım ederse çok iyi olur 🌸
Göktenur B.

Göktenur B.

10 Haziran 2026 15:12
Bizde 10.5 aylığız iki aydır geceler sırf emmek için her saat başı kalkıyor tam karar verip en azından kademeli azaltmak için karar vermiştim ama diş çıkarma sürecine girdik 3 gündür hem ateş hem ishal hem ağrı mahvetti bizi de özellikle dün gece çok ağladı yoksa 1 yaşına girdimi direk memeden kesmeyi düşünüyorum çok yoruldum iki aydır uykusuzluktan
F

Fatma E. ..

10 Haziran 2026 15:15
Bende öyle psikolojim bozuldu doğduğundan beri hiç uyku yok
Göktenur B.

Göktenur B.

10 Haziran 2026 15:27
Fatma Emre
Bende öyle psikolojim bozuldu doğduğundan beri hiç uyku yok
Çok zor gerçekten gün geçtikçe daha da çok memeye alışkanlık haline getiriyorlar
F

Fatma E. ..

10 Haziran 2026 15:28
Maalesef öyle oluyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir