Gece Beslenmesini Kesme

123 görüntüleme
H

H. N.

3 Şubat 2026 00:06
Gece beslenmesini kesiyorum bugün ilk gecem zor geçiyor. Tavsiye öneri var mı?
S

Sümeyra A.

3 Şubat 2026 02:40
yapabiliyorsan bir başkası uyutsun bi kaç gün. uyandığında vs baba ilgilensin. alışma süreçleri baya hızlanıyor bu şekilde.
H

H. N.

3 Şubat 2026 05:30

Sümeyra A

yapabiliyorsan bir başkası uyutsun bi kaç gün. uyandığında vs baba ilgilensin. alışma süreçleri baya hızlanıyor bu şekilde.

Baba uyutmaya çalışıyor fakat kriz anları oldu bir türlü geçemedi uykuya ilk gece diye mi böyle oldu diğer geceler beni ne bekliyor?
S

Sümeyra A.

3 Şubat 2026 05:48

H. Nur

Baba uyutmaya çalışıyor fakat kriz anları oldu bir türlü geçemedi uykuya ilk gece diye mi böyle oldu diğer geceler beni ne bekliyor?

zamanla azalıyor benim sürecim bir haftayı bılmamıştı
H

H. N.

3 Şubat 2026 08:43

Sümeyra A

zamanla azalıyor benim sürecim bir haftayı bılmamıştı

Kestikten sonra gece kesintisiz uyumaya başladı mı acaba? Yada daha az mı uyanmaya başladı. Yaşadığınız süreci artılarını paylaşır mısınız
S

Sümeyra A.

3 Şubat 2026 08:49
benim sürecim şu şekilde oldu ben emerek uyutuyordum. bi süre sonra gece sürekli memede kalmak istemeye başladı. emerek uyutmayı kesmek adına babası uyutmaya başladı. 3-4 gün çok zorlandık ağladı ama sonrasında alıştı. 8 aylıktı ben bu süreci yaşadığımda ve sonrasında gece kesintisiz uyumaya başladı nadiren uyanırdı o zamanlarda da emzik veriyordum geri uyumaya dönüyordu. şu an 20 aylık olacak ve hala uyanmaz kesintisiz uyur.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir