Gece Beslenmesini Kesme

61 görüntüleme
B

Buse

24 Aralık 2025 19:34
Bebeğim 15 aylık sadece anne sütü ve ek gıda alıyor. Gece beslenmesini asla kesemiyorum su vermeyi de denedim uyanınca kucağıma alıp sakinleştirmeyi de, ama inanılmaz ağlıyor saat başı kalkıyor artık. Çok yıprandım nasıl bir süreç izleyebilirim 🥺
G

Gülcan Ş.

24 Aralık 2025 19:43
Ben ilk kızımda çok yıpranmıştım resmen oyuncak olmuştuk bende 15 aylıkken bıraktırdım suyla valan degıl evet ilk üç gün zordu ama direndım gece 00.00 da kalkıyorsa geri yatırmaya çalıştım zor oluyordu ama yine uyuyordu uyuyunca 3 te kalkıyorsa verirdim mama yada meme iki saat sonra uyanınca vermezdım maksat erteletmekti ama 3 yada 4 günün sonunda kazanan ben oldum verdıgım uyku eğitimleri çöp olmuştu ama değdi ayağımda sallarken aglayınca pış pışlayıp yavaşça poposuna vura vura yatırıyordum
M

Melike M.

24 Aralık 2025 19:52
Sürekli azaltarak gidin o zaman.gece boyu 6 kez kalkıyorsa 3 ünde verin 3 ünde vermeyin.Biraz zor olacak size ama olacak emin olun.İlk günler vermeden uyumayacak sanacaksınız ama uyuyorlar inanın.2 saat ağlıyor belki ama uyuyor.O yüzden sabırlı olup asla vermicem bu şekilde memesiz uyuyacak diyip kendinizi şartlayın
T

Tuğba S. C.

25 Aralık 2025 06:38
Biz de aynı durumdayız. Ramazan ayı gelmeden kesmeyi düşünüyorum. Memede süt bitiyor diye konuşarak ilerlemek istedim daha çok meme demeye başladı. 😢
B

Buse

25 Aralık 2025 06:39
@Tuğba Solmaz Coşkun meme yok diyince aşırı hırçınlaşıyor, umudumu kesmek üzereyim🫠

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir