Gece Beslenmesinde Mama Vermek
60 görüntüleme
S
Serap G.
26 Haziran 2025 10:02
Merhaba bebeğim 4 aylık sadece anne sütü alıyor yaklaşık bir aydır geceleri saatte bir uyanıyor emiyor tekrar uyuyor Bir seferlik gece uykusunda mama verilmesi önerildi bu şekilde çözüm bulan var mı daha uzun uyuyor denildi ama bu sefer beni emmeyi bırakırsa diye de korkuyorum.
T
Tuba F.
26 Haziran 2025 10:19
Biz meme ve mama şeklinde gidiyoruz gündüzleri daha çok emiyor ama yatmadan önce 12 gibi 60-75 ml mama veriyorum emzirdikten sonra saat 4-5 e kadar aralıksız uyuyor, mamanın daha fazla tok tutuyor. Bir kere yatmadan önce vermeyi deneyebilirsiniz
F
Fatma S. ..
26 Haziran 2025 10:21
Bu aslında sana kalmış birşey. Ben veriyorum çünkü bir çocuğum daha var ve gün içinde uyuma gibi şansım yok. Oğlumda sürekli emmek istediği için geceleri de uyuyamıyorum. O yüzden en azından 2- 3 saat dinlenmek için veriyorum. Bizde hiç meme reddi olmadı çünkü bağımlı gibi kendisi.ama bu süreç sizi zorlamıyorsa kilo alımı çişli bez sayısı yeterliyse ekstra mamaya gerek yok. Sinirim olarak anne sütüne göre daha yavaş olduğu için daha geç acıkır.
S
Serap G.
26 Haziran 2025 10:21
Yanıtınız için teşekkür ederim 4 aylık bebeğe 60 ml yeterli olurmu acaba birde sizi emmekle ilgili bir sorun olmadı değil mi
F
Fatma S. ..
26 Haziran 2025 10:33
Biz zamanla mama ağırlık gitmek, zorunda kaldık ama hala emmeye devam ediyor. Hatta gece mama içip yarım saat sonra emmek için kalkıyor. Biz hiç meme reddi yaşamadık.