Gece Beslenmesi Ne Zaman Nasıl Bitirilmeli

91 görüntüleme
B

Büşra Ş.

25 Ekim 2025 20:48
Bebeğim 7 aylık son 2 aydır gece o kadar çok kalkıyor ki aç olduğunu düşünüp emziriyordum vicdanım rahat etmiyordu şimdi emzirmeden uyutmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor emzik almıyor sadece ağlıyor ne kadar direnirsen direneyim hep pes ediyorum o kadar zorlanmaya başladımki diş diye düşünüyorum ama sanki belli bir diş de yok gündüz de huzursuz değil uyku kalitem sıfır kesintisiz 1 saat bile uyumuyorum artık çok zor dalıyorum zaten hemen tekrar uyanıyor ne yapmam lazım benzer durumda olan var mı acaba
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

25 Ekim 2025 20:59
6 aylık bebeğim uyanmaları arttı 4-5 kere uyanıp emip uyuyor Osman hoca 8-9 saate kadar beslenmeye ihtiyaç duymayabilirler diyor bu aylar için fakat bebeğim her uyanışında da iyice emiyor.
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

25 Ekim 2025 21:00
Sizin durumunuz farklı olabilir meme desteğiyle uyuyorsa eğer her döngüden sonra aynı desteği istiyor da olabilir
E

Esra Y. A. ..

25 Ekim 2025 21:42
Desteksiz uykuya geçmenizi oneririm. Tek sorun destekli uyku 2 besleme yeterli araştırmalardatabi kilosuna gore doktora sormalisiniz
A

Arzu.G

25 Ekim 2025 22:04
Kilosuyla ilgili bir sorunu yoksa gece beslenmesini kesebilirsiniz.muhtemelen aclik degil baska bir sorundan memede kalma ihtiyaci hissediyor.zaten meme destegiyle uyumaya alisan bebisler her uyandiklarinda ayni destegi istiyorlar maalesef .
B

Büşra Ş.

25 Ekim 2025 23:08
Sadece kucağımda uyutup en kısa zamanda yatağına koyuyorum meme de uyumuyor eğer bu destekel bile böyle oluyorsa kesmek çok zor olacak
B

Büşra Ş.

25 Ekim 2025 23:08
Meme de uyumuyor ama gece sadece meme istiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir