Gece Beslenmesi 😔

230 görüntüleme
B

Beril T.

27 Ağustos 2026 21:31
Bebeğim 9 ay 4 günlük geceleri çok sık emmek için kalkıyor aç olmadığına eminim, tükenmiş durumdayım, biliyorum alışkanlıktan kalkıyor ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum öneri istiyorum emiyor öyle uyumaya devam ediyor
Ebru K.

Ebru K.

27 Ağustos 2026 22:59
Biz on buçuk aylığız hala aynıyız diş sancıları tavan yapıyor bu dönemde diş ağrısından da memeye geliyor bebekler
B

Beril T.

27 Ağustos 2026 23:01
Ebru Kaya
Biz on buçuk aylığız hala aynıyız diş sancıları tavan yapıyor bu dönemde diş ağrısından da memeye geliyor bebekler
Benim ikinci çocuğum ilkinde uyku eğitimi vermiştim gerçekten uyumayı bilen çocuk uyuyor maalesef her gece ağrı çekmiyor bu çocuklar biraz da alışkanlıktan uyanınca arıyorlar ikinci çocuğum olmasına rağmen çözüm bulamadım çalışmaya başlayacağım az kaldı ne yapacağımı şaşırdım 😔
Ebru K.

Ebru K.

27 Ağustos 2026 23:02
Beril Talay
Benim ikinci çocuğum ilkinde uyku eğitimi vermiştim gerçekten uyumayı bilen çocuk uyuyor maalesef her gece ağrı çekmiyor bu çocuklar biraz da alışkanlıktan uyanınca arıyorlar ikinci çocuğum olmasına rağmen çözüm bulamadım çalışmaya başlayacağım az kaldı ne yapacağımı şaşırdım 😔
Bu senenin bebeklerinde hep aynı sorun var galiba gece uykusu ile alakalı benim kızım da ilk dört ay iyiydi sonra bozuldu gece uykuları bir gün uyuyorsa üç gün uyumuyor bende çok yoruldum ama geçecek elbet
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir