Gece Beslenmesi

299 görüntüleme
S

Sümeyye D.

25 Temmuz 2026 22:44
Bebeğim 9 aylık gece beslenmesini bıraktırsam olur mu ya beni emzik gibi kullanıyor çok sık uyanıyor belki böyle biraz daha uzun uyur
D

Dilan T. K.

25 Temmuz 2026 23:58
Merhaba 8 aylıkken bu durumu sık yaşadım ne kadar çok emerse o kadar çok uyanıyordu beni uyku geçişinde destekleyici olarak kullanıyordu. Tamamen bıraktırmadım . Ama değişimin kendimden başlaması gerektiğini biliyordum. Yani şöyle anlatayım bebek talep etti ben emzirdim. Fakat bu bi döngü haline geldi. Çünkü aç olmadığından emindim. 9 aylık bir bebek kaç saatte bir emiyorsa onu gece saatine göre hesaplayın benim bebeğim 9da uyuyordu 1.30 /2 gibi emzirme yapıyordum ondan önceki emzirme saatlerinde ise ilk başta gözleri kapalı ağlıyor memeyi bekliyordu. Ona en sevdiği şarkıları söyledim. Gerekirse salona gidip ışık açıyordum uykusu tamamen açıldığı bile oluyordu. 10/15 gün pes etmedim aklını meme dışında başka herşeye yönlendirdim zamanla uyuma süresi arttı talebi düştü şuan 11 aylık 2 kez emiyor. Aklınıza takılan bişe varsa sorabilirsiniz
A

Aslı P.

26 Temmuz 2026 00:13
20. Ayda emzirmeyi bıraktım 1 gün zorlandım sonra alıştı ve kendi uyumayı öğrendi kesinlikle denemelisiniz şuan geceleri hiç uyanmıyor
S

Seda A.

Premium Üye
27 Temmuz 2026 15:08
Benim de bebeğim 9 aylık gece çok emiyor gözü kapalı ağlıyor meme istiyor bunu nasıl keseceğim bilmiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir