Gece Beslenmesi

270 görüntüleme
E

Esma

3 Temmuz 2026 20:55
Oğlum 14 aylık ve gece hala 3-4 kere mamaya kalkıyor kalkmaması gerekmiyor mu artık

Nasıl kesebilirim gece beslenmesini?

Bide uykusunda çok fazla kendini uyandırıyor hep çok hareketli gündüzde öyle ama
B

Buse K. ..

3 Temmuz 2026 21:28
Yatağı küçük ise büyüt ben çözümü onda buldum yer döşeğine geçtiğimizden beri daha iyi uykusu
m

msr

3 Temmuz 2026 22:04
Yatağı küçük geliyor olabilir bence de bende yataktan düşer korkusu ile oyun alanına yatak gibi kullanıyorum istediği gibi dönüyor içinde daha önce beşik vardı daha sık uyanıyordu yatağı genişleyince düzeldi
S

Sermin

3 Temmuz 2026 22:05
Gece uyandığında 3,4 kez mama içiyorsa gündüz beslenmesi nasıl oluyor? İştahsızlık oluyor mu sizde de ? Benim oğlumda 13 aylık 2 kez kalkıyor mama veriyorum ama azaltmak istiyorum sabah kahvaltısında iştahsız olunca diğer öğünler de etkileniyor hepten mama içmiş oluyo
E

Esma

4 Temmuz 2026 08:04
Evet iştahsız oluyor uyanık kalma süresi uzun baya sabah erken kalkıyor aç bırakıyorm mecbur yemek zorunda kalıyor ne kadar dogru yaptığım bilmiyorum ama bu yüzden kilomuz falan gayet iyi doktorumuz öyle dedi yatak konusunda ise zaten park yatakta yatmıyor odasını ayırdım eğer odada yatmak istemezse benimle birlikte yatıyor yani her türlü geniş yatakta yatıyor bide gündüz uykusu çok kısa
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir