Gece Beslenmesi

164 görüntüleme
M

Melike D.

20 Mayıs 2026 07:55
Merhabalar bebeğimin doğum kilosu 3200 gr en son 2 aylıkken götürdüm 5400 grdı şuan bebeğim 3 aylık ve gece 1 kere beslenmeye başladı bazen uyandığında mamayı hemen talep etmiyor 5-6 saat geçmesine rağmen bir sıkıntı olur mu o talep etmeden bende vermiyorum vermeli miyim? @Osman Gönülal
D

Duygu A.

Premium Üye
20 Mayıs 2026 08:50
Merhaba Melike hanım,

Cok yakın zamanda kendisinden birebir aldığım bilgiyi iletiyorum. 8 haftadan sonra 8 saat uykuya izin vermek, 8 saatin sonunda da beslemek gerekir. Haliyle gece 11 12 saat uyuduklarında düşünürsek bir kere beslenmesi normal.

Kiz mi erkek mi değişir ama cok benzer kilo egrisinde olan erkek bebegim icin fazla beslemişsiniz dedi 沈

Hatırladığım kadarıyla benim oglum icin de benzer bir durum olmustu 2.5 ay civari. O ara daha sık dinlenmiş olmayı tercih ederdim. Devaminda uyku regresyonu, hastalıklar, dis vs derken tekrar uykusuz geceler gelmişti.

Özetle hersey yolunda görünüyor. Siz de bu dönemi dinlenmek icin kullanmayi ihmal etmeyin. Sağlıkla büyüsün miniğiniz殺
M

Melike D.

20 Mayıs 2026 11:29
Duygu Akdağ
Merhaba Melike hanım,

Cok yakın zamanda kendisinden birebir aldığım bilgiyi iletiyorum. 8 haftadan sonra 8 saat uykuya izin vermek, 8 saatin sonunda da beslemek gerekir. Haliyle gece 11 12 saat uyuduklarında düşünürsek bir kere beslenmesi normal.

Kiz mi erkek mi değişir ama cok benzer kilo egrisinde olan erkek bebegim icin fazla beslemişsiniz dedi 沈

Hatırladığım kadarıyla benim oglum icin de benzer bir durum olmustu 2.5 ay civari. O ara daha sık dinlenmiş olmayı tercih ederdim. Devaminda uyku regresyonu, hastalıklar, dis vs derken tekrar uykusuz geceler gelmişti.

Özetle hersey yolunda görünüyor. Siz de bu dönemi dinlenmek icin kullanmayi ihmal etmeyin. Sağlıkla büyüsün miniğiniz殺
Çok teşekkür ederim güzel bilgilendirmeniz için🙏🏼
N

Nehar K.

20 Mayıs 2026 12:45
Ahaha çok güzel. Bizde böyle olmasını bekliyoruz. [4.ay](4.ay) atakları dalan gece baya bir uyanmalar oldu. Bakalım [5.ayda](5.ayda) düzeliriz inşallah
M

Melike D.

20 Mayıs 2026 13:37
Nehar Kara
Ahaha çok güzel. Bizde böyle olmasını bekliyoruz. [4.ay](4.ay) atakları dalan gece baya bir uyanmalar oldu. Bakalım [5.ayda](5.ayda) düzeliriz inşallah
Bakalım 4. Ayı biz nasıl geçireceğiz 😂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir