Gece Beslenmesi

81 görüntüleme
E

Elif Ü.

27 Mart 2026 09:12
14 aylık erkek bebek gece uykuya geçişte emerek uyuyor. gece en az 4 en fazla 10 kez uyanıp hepsinde emmeden sakinleşip uykuya geçemiyor. oda sıcaklığı 23 nem 50 loş ışık ve 1.5 tog uyku tulumu ile yatıyor. diş gaz gibi problemler uykusunu bu kadar böler mi?
G

Gülşah S.

Premium Üye
27 Mart 2026 09:14
Günaydın elif hanım oda ısısı gayet güzelken 1,5 Tog uyku tulumu fazla gelmiyor mu acaba? Uyanmalarının bazıları sıcaktan olabilir mi acaba
E

Elif Ü.

27 Mart 2026 09:18
Gülşah S
Günaydın elif hanım oda ısısı gayet güzelken 1,5 Tog uyku tulumu fazla gelmiyor mu acaba? Uyanmalarının bazıları sıcaktan olabilir mi acaba
bazı geceler sırtı göğsü serin oluyor ayakları da öyle 2.5 tog dan geldik 1.5 toga ben aslında diş ve gaza bağlıyorum ama hep böyleydi 14 aydır her gecemiz böyle geçiyor. yaz kış 😔
G

Gülşah S.

Premium Üye
27 Mart 2026 09:22
Elif Ünal
bazı geceler sırtı göğsü serin oluyor ayakları da öyle 2.5 tog dan geldik 1.5 toga ben aslında diş ve gaza bağlıyorum ama hep böyleydi 14 aydır her gecemiz böyle geçiyor. yaz kış 😔
Hımmm anladım ben henüz almadım kışa kısmetse 1 Tog düşünüyorum bizim de 23-24 derece oluyor odamız

Allah kolaylık versin çok zor anneiçin

Yatağında mı yatıyor peki
E

Elif Ü.

27 Mart 2026 19:12
evet kendi odası ve kendi yatağında yatıyor
Latife K.

Latife K.

27 Mart 2026 22:37
Benim bebeğimde aynı 14 aylığız başından beri emerek uyuyor. Dediğiniz gibi saat başı gibi kalkıyor ağlıyor ve emmeden asla sakinleşmiyor. Diş problemi ara ara dönemlerde kendini belli ediyor. Gaz da oluyor benimki ama genellikle alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Gazı için de bacaklarını sürekli hareket ettiriyor gazı olduğunu anlıyorum elimi karnında saat yönünde bir iki kere döndürüp aşağıya doğru itiyorum sonra dalıyor yine
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir