Gece Beslenmesi

248 görüntüleme
E

Ece

12 Mart 2026 09:14
Gece beslenmesi nasıl kesilir? Ne yapmak lazım tecrübeli anneler bize bir yol gösterir misiniz? 🙏🏻🙇🏻♀️
Ç

ÇK

12 Mart 2026 09:17
Bende merak ediyorum. 6 aylık oldu uykuları bi türlü ayarlayamadık. Geceleri devamlı uyanıyor bizde besliyoruz
E

Elif S.

15 Mart 2026 22:53
14 aylık, şanslıysak saat başı memedeyiz... 🤯değilsek; ek bir sıkıntı; -diş veya gaz çıkarmak gibi-, varsa 30dkda bir dahi uyanıyoruz.. müthiş yorucu. hiç düzeltemeyeceğim gibi geliyor.. 6. ayda da yakınıyordum, 10. ayda da,, umarım siz başarırsınız

hayır osurmak için de uyanıp meme istemezsin canım kızım🤦🏻♀️😵💫 uykusuzluktan perişan oluyorum😂
E

Ece

16 Mart 2026 22:42
Elif Semet
14 aylık, şanslıysak saat başı memedeyiz... 🤯değilsek; ek bir sıkıntı; -diş veya gaz çıkarmak gibi-, varsa 30dkda bir dahi uyanıyoruz.. müthiş yorucu. hiç düzeltemeyeceğim gibi geliyor.. 6. ayda da yakınıyordum, 10. ayda da,, umarım siz başarırsınız

hayır osurmak için de uyanıp meme istemezsin canım kızım🤦🏻♀️😵💫 uykusuzluktan perişan oluyorum😂
Ah diyorum 🥹 Bizim de 6. aydan sonra başladı gece uyanmaları şu an 9. Aya girdik. Yenidoğan dönemi beslemek için zorla uyandırdığım bebek şimdi kaç kez uyanıyor sayamıyorum. Gece beslenmesi kesenleri gördükçe bir hevesleniyorum bizim için de mümkün olmalı ya diyorum 😅
G

Gülcan Ş.

16 Mart 2026 23:00
Ben de bazen düşünüyorum ama gece beslenmesini bırakmayı ama kilosu sınırda en azından bir süre daha vermeyi düşünüyorum uyandıkça veriyorum ama zaten uyumuyor 😂🤣😅😁 gece uykuları düzelmiyır
E

Elif S.

17 Mart 2026 12:16
Ece
Ah diyorum 🥹 Bizim de 6. aydan sonra başladı gece uyanmaları şu an 9. Aya girdik. Yenidoğan dönemi beslemek için zorla uyandırdığım bebek şimdi kaç kez uyanıyor sayamıyorum. Gece beslenmesi kesenleri gördükçe bir hevesleniyorum bizim için de mümkün olmalı ya diyorum 😅
sormayın yaa ilk 2-3 ay emzirmek için nasıl uyandırma çabalarındaydım, baygın yatıyordu, top patlasa uyanmıyordu minnoşum🥹
Emel C.

Emel C.

17 Mart 2026 12:24
Benim bebegim 11 aylık oldu gece mama içmiyor sadece uyurken içiyor hasta belki ondan iştahsız olabilir emin değilim ama yine uyanıyor içmese bile biraz aglayip geri uyuyor
M

Melis B.

18 Mart 2026 11:30
Elif Semet

Benim kızım da 14 aylık ve aynı şekilde bütün gece uyanıyor. Sadece ek gıda ve anne sütü ile besliyorum hiç mama kullanmadım. Emzik ve biberon da vermedim ama bin pişmanım gece beslemesini nasıl kesebiliriz acaba? Var mı daha önce kesmiş bir annemiz? 凉
N

Nazo K.

20 Mart 2026 20:45
Benim oğlumda 14 aylık 10 aylıkken ilk dişi çıktı ve uykuları [mahvoldu.Gece](mahvoldu.Gece) uykusuna yatınca bir saat sonra uyanmalar,saat başı uyanmalar(o zamana kadar gece 2 en fazla üç kez uyanırdı bazen derdim dua et saat başı uyanan var:))neler gördüm neler şimdi 3-5 kez uyanınca uyudu [diyorum.Belliki](diyorum.Belliki) diş mevzusu bitene kadar bu çile bitmeyecek.
E

Ece

20 Mart 2026 22:24
Nazo Kırgıl
Benim oğlumda 14 aylık 10 aylıkken ilk dişi çıktı ve uykuları [mahvoldu.Gece](mahvoldu.Gece) uykusuna yatınca bir saat sonra uyanmalar,saat başı uyanmalar(o zamana kadar gece 2 en fazla üç kez uyanırdı bazen derdim dua et saat başı uyanan var:))neler gördüm neler şimdi 3-5 kez uyanınca uyudu [diyorum.Belliki](diyorum.Belliki) diş mevzusu bitene kadar bu çile bitmeyecek.
Kesinlikle diş çıkarma sil baştan yazıyor uyku düzenini 😔
E

Ece

20 Mart 2026 23:11
Melis Bulut
Benim kızım da 14 aylık ve aynı şekilde bütün gece uyanıyor. Sadece ek gıda ve anne sütü ile besliyorum hiç mama kullanmadım. Emzik ve biberon da vermedim ama bin pişmanım gece beslemesini nasıl kesebiliriz acaba? Var mı daha önce kesmiş bir annemiz? 凉
Geçtiğimiz günlerde bir influencer 7. Ayda kestik diyordu. Nasıl gerçekten bir anlasam ağlatmadan imkansız gibi geliyor..
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir