Gece Beslenmesi
103 görüntüleme
E
Ezgi B.
8 Şubat 2026 20:50
1 yaşında kız/erkek ikizlerim var. Doktorumuz yavaş yavaş gece beslenmesini kesebilirsiniz dedi. Gece 2 kere mama alıyorlardı ve çoğunlukla 120 ml yaptıysam hepsi bitiyordu. Önce tek beslenmeye düşürmeye çalıştım yavaş yavaş azaltıp sonra da yine uyanırlarsa su vermeye çalıştım. Oğlum bazen ağlayarak uyanıyor suyu içince sakinleşiyor. Ama kız sabaha karşı 4 gibi mırıldanarak ağlıyor sakinleştirmeye çalışıyorum ama böyle inliyor gibi mama verince hepsini bitirip sakince uyuyor. Doktorlar, uyku danışmanları sabah kadar acıkmaz uyur diyorlar ama acıkmamış olsa alışkanlıktan olsa hepsini bitirir mi mamanın? Açlık mı alışkanlık mı sizce? Gece beslenmesini nasıl ne zaman kesmeliyim?
Ö
Öznur A.
8 Şubat 2026 21:17
Benim kızım da aynı sabaha kadar 4 kere kalkıyor ve her defasında mama istiyor çözümü gece uyumadan 1 saat önce iciriyorum sora uykuya geçiş yapıyoruz baya ilerleme oldu
E
Ezgi B.
8 Şubat 2026 21:21
Benim kızım da aynı sabaha kadar 4 kere kalkıyor ve her defasında mama istiyor çözümü gece uyumadan 1 saat önce iciriyorum sora uykuya geçiş yapıyoruz baya ilerleme oldu
S
Seçil .. K.
9 Şubat 2026 23:39
2 yaşında olacak oğlum malesefki aynı zar zor tek mamaya düşürdüm ama asla bıraktıramıyorum mamayı içtiği saat geldiğinde uyanıyor ne yaparsam yapayım uyumuyor mamayı veriyorum içiyor hepsini 2 dk sürmüyor uykuya geçmesi çözümü olan varsa paylaşsın lütfen