Gece Beslenmesi

128 görüntüleme
A

Aynur K.

4 Şubat 2026 22:26
Bebeğim 4 ay 19 günlük geceleri 1 veya 1 buçuk saatte bir uyanıyor mama istiyor 90cc veriyorum 120cc verdigim zaman da kusuyor. Sallayarak uyutmaya çalışıp süreyi 2-2 buçuk saate çıkarıyorum ama bu sefer ben uykusuz kalıyorum. Ne yapmalıyım gündüzde en fazla 3 saat aç kalabiliyor. Acaba kullandığım mama mı doyurmuyor. Bebegimin kilosu da 7. Buçuk kilo
Elvan C.

Elvan C.

4 Şubat 2026 23:42
Hangi mamayı kullanıyorsunuz ?ayına göre kılo normal sanırım bizde 3 buçuk aylıgız 6 kılo
P

Pınar İ. D. ..

4 Şubat 2026 23:43
Benimki de aynı birileri yardımcı olursa sevinirim
H

H.Nur

5 Şubat 2026 00:42
Diş çıkaracak olabilir, elinizi yıkayıp parmağınızla hafifçe bakabilirsiniz diş yerlerine, benim bebeğim de öyleydi çıkarınca biraz daha rahat etti.
A

Aynur K.

5 Şubat 2026 10:52

Elvan Cengiz

Hangi mamayı kullanıyorsunuz ?ayına göre kılo normal sanırım bizde 3 buçuk aylıgız 6 kılo

Hipp kullanıyorum
A

Aynur K.

5 Şubat 2026 10:53

H.Nur

Diş çıkaracak olabilir, elinizi yıkayıp parmağınızla hafifçe bakabilirsiniz diş yerlerine, benim bebeğim de öyleydi çıkarınca biraz daha rahat etti.

Diş sancımız var zaten diş sancısı yapar mı acaba sürekli mama ister mi
H

H.Nur

5 Şubat 2026 16:42
Aslında mama istediği için değil biberonub emziğiyle dişlerini kaşımak için istiyor olabilir, emzik tutuyor mu peki
A

Aynur K.

5 Şubat 2026 18:05

H.Nur

Aslında mama istediği için değil biberonub emziğiyle dişlerini kaşımak için istiyor olabilir, emzik tutuyor mu peki

Emzikte tutmuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir