Gece Beslenmesi
90 görüntüleme
Y
Yasemin
3 Şubat 2026 14:36
1yaş gece beslenmek için 2 saatte bir uyanıyor bazen daha sık ne yapmalıyım.

Mihriban Y. ..
3 Şubat 2026 14:50
Her bebeğin ihtiyacı farklıdır doktorunuz daha iyi bilir fakat 9. Ay kontrolünde gece beslenmesini kesmek istediğimi söyledim doktorumuz kaç kere besleniyor dedi 2 beslenme yapıyorum deyince 1 yaşa kadar devam edebilir sık beslenmiyormuş zaten eğer beslenme sayısı fazla olsaydı kesmeyi önerirdim dedi.

Mihriban Y. ..
3 Şubat 2026 14:55
Benim de bebeğim iki saatte bir uyanmaya başlayınca bir sorun olduğunu anladım şuan artık her uyanmasında beslemiyorum pış pış ile uykuya geri döndürmeye çalışıyorum ve uyanma saatinden önce ben kendim gidip rüya beslenmesi yapıyorum ki uyanmasın çok da işe yaradı dün sadece 1 kere uyandı. Ama süreç kolay değildi tabi ilk başlarda çok fazla ağladı eğer dayanamayıp süt verirseniz bu sefer her uyandığında ağlama şiddeti daha da artıyor ama eğer kararlı durursanız birkaç güne tepkileri azalıyor mızmızlanmaya dönüyor. Tabi bunlar kendi tecrübelerim
Y
Yasemin
3 Şubat 2026 14:56
Doğduğundan beri gece 2 saatte bir uyanıyor uyku olarak da sık uyanmak beni çok yoruyor açıkçası gündüz uykusunu da teke düşürdü ikinci bir uyku istemiyor acaba gece beslenmesini kesmek daha uzun uyumasına fayda sağlar mı diye düşünüyorum
Y
Yasemin
3 Şubat 2026 14:57
Her uykudan uyanınca emmek istiyor kucakta veya pış pış ile sakinlemiyor maalesef. Acaba bırakmak için erken mi? Yoksa bıraksak ikimiz içinde daha kaliteli uykuya döner mi