Gece Beslenmesi

72 görüntüleme
H

Hatice G.

7 Aralık 2025 21:38
Kızım 3 aylık.geceleri artık daha uzun süre uyuyor. Sizce uyandırıp mama vermeliyim?
M

Mine G.

7 Aralık 2025 21:46
Kilo alımında sorun yoksa bırakın uyusun minik 🥰
H

Hatice G.

7 Aralık 2025 21:48
Acıkcası bu ucunde ayına girince basladı gece uykuları.gecen doktora goturmustum.doktor gece uyandırıp beslememi yoksa kılo alamayacagı soyledi.vicsan azabından mahfoldum tabi.cocugu gece uyandırdım 2 st uyumadı o da mahfoldu bende :(
A

Aleyna T.

7 Aralık 2025 21:55
Bebeğinizin kilo alımına göre karar verebilirsiniz benim oğlum şuan 2 aylık 6150 gram kilo alımı iyi olduğu için gündüzleri 3/4 saatte bir emziriyorum uyursa uyuyor uyanıksa tummy time, konuşma vs oyalanıyorum gecede son beslenmesini 12de tamamlayıp sabah 6ya kadar kaldırmıyorum 6da emzirip tekrar yatırıyorum 10da tamamen uyanmış oluyoruz
Doğumdan sonra 15 gün boyunca sarılık olmaması için sürekli besledim ama tamamen sarılık riski bitip kilo alımının iyi olduğunu görünce bu şekilde düzen oturttuk
Saatlerimizi örnek olabilmesi adına paylaştım ve unutmayın ki her bebiş farklıdır
Siz kilo alımının iyi olduğuna inanıyorsanız (günlük kaç gram aldığını hesaplayabilirsiniz) lütfen bırakın uyusun sizde dinlenin o da dinlensin
Anneler iyi olunca bebişleri de iyi olur 🥰
M

Mine G.

7 Aralık 2025 21:56
Kaç saat uyuyo ki bi kere de olsa uyanıyosa o yeterli gelecektir.kilo alımı nasıldı önceki aylarda?
H

Hatice G.

7 Aralık 2025 21:57
Maalsf benım anne sütüm yok:(( mama destekli gidiyoruz. En son 5380 kıloydu.doktor alt sınırsa gördü. Mama 90 cc verıyorum.120 cc ye cıkar cıkabılırsın dedi ama maalsf ckamıyorum cunku kusuyor:(( anne sütü cok onemli ama maalsf olmayınca gelmıyor:(
H

Hatice G.

7 Aralık 2025 21:58
Gece max 6 saate kdar uyuyor.uyandırıp besleyince de maalsf gerı uyuyamıyor.zaten gunduzleri sıfıra yakın uyku.bakalım bu hafta gidecegim ne diyecek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir