Gece Beslenmesi
93 görüntüleme
Z
Zeynep E. B.
17 Ağustos 2025 05:52
Tam 3 aylık Gündüzleri iki göğsümü emen bebeğim gece uykusunda sabaha dogru kalktıgında tek mememi emip uyuyor yeterli oluyormudur?

Fadile B.
17 Ağustos 2025 05:54
Öncelikle bebeğiniz 3 ayına tam doldurmuşsa 6-7 saat uyuyabilir 6 ayını da doldurmuşsa gece beslenmesi istemiyorsa kesilebilir bebeğiniz kaç aylık bilmediğim için yuvarlak yorumlar yaptım ama 3 ayına daha doldurmamışsa mutlaka Siz uyandırıp emzirin
Z
Zeynep E. B.
17 Ağustos 2025 05:56
Bebegım 3 aylık gece beslenmesini kesmiyorum o kalkıyor bazen 4 bazen 6 da normalde gündüzleri 2 mememide emiyor ama gecelerı tek göğüs emip uyuyor yeterlı oluyormudur acaba dıye sordum
H
Hanife G.
17 Ağustos 2025 05:57
Benim 3 aydan sonra tek göğsümden süt gelmedi şuan 7. Ayımıza giriceZ 4 aydır sadece tek göğüs emiyor. Gün içinde bez sayınız yeterliyse yetip yetmediğini anlayabilirsiniz🥲 emzirme danışmanım tek göğüs bile gitsen o emdikçe ona yeticek kadar süt üretir demişti. Rabbimin mucizesi gerçekten 🌼
P
Pelin B.
17 Ağustos 2025 06:50
Şu an 8 9 saat uyuyabilir kesintisiz ne kadar isterse o kadar emip geri uyuyabilir uykusunda beslemek için zorlamayın, gün içinde ortalama 5 çişli bez çıkarıyorsa bebeğiniz beslenmesi yetiyor demektir