Gece Beslenmesi

93 görüntüleme
Z

Zeynep E. B.

17 Ağustos 2025 05:52
Tam 3 aylık Gündüzleri iki göğsümü emen bebeğim gece uykusunda sabaha dogru kalktıgında tek mememi emip uyuyor yeterli oluyormudur?
Fadile B.

Fadile B.

17 Ağustos 2025 05:54
Öncelikle bebeğiniz 3 ayına tam doldurmuşsa 6-7 saat uyuyabilir 6 ayını da doldurmuşsa gece beslenmesi istemiyorsa kesilebilir bebeğiniz kaç aylık bilmediğim için yuvarlak yorumlar yaptım ama 3 ayına daha doldurmamışsa mutlaka Siz uyandırıp emzirin
Z

Zeynep E. B.

17 Ağustos 2025 05:56
Bebegım 3 aylık gece beslenmesini kesmiyorum o kalkıyor bazen 4 bazen 6 da normalde gündüzleri 2 mememide emiyor ama gecelerı tek göğüs emip uyuyor yeterlı oluyormudur acaba dıye sordum
H

Hanife G.

17 Ağustos 2025 05:57
Benim 3 aydan sonra tek göğsümden süt gelmedi şuan 7. Ayımıza giriceZ 4 aydır sadece tek göğüs emiyor. Gün içinde bez sayınız yeterliyse yetip yetmediğini anlayabilirsiniz🥲 emzirme danışmanım tek göğüs bile gitsen o emdikçe ona yeticek kadar süt üretir demişti. Rabbimin mucizesi gerçekten 🌼
P

Pelin B.

17 Ağustos 2025 06:50
Şu an 8 9 saat uyuyabilir kesintisiz ne kadar isterse o kadar emip geri uyuyabilir uykusunda beslemek için zorlamayın, gün içinde ortalama 5 çişli bez çıkarıyorsa bebeğiniz beslenmesi yetiyor demektir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir