Gece Beslenmesi

74 görüntüleme
F

Fatma S.

26 Temmuz 2025 19:01
Bebeğim 35 haftalık doğdu 22 gün solunum sıkıntısından yoğun bakımda yattı.Doğum kg 2760 idi.Şu an 65 günlük 5 kg sadece anne sütü alıyor.Uzamış sarılığımız var doktor anne sütünden kaynaklı demişti geçmesi 4-5 ayı bulabilir büyüme ve gelişmesi normal olduğu için sarılığı kafana takma demişti. Gece uyanmak istemediği zamanlar oluyor uyaran vererek uyandırıp emziriyorum.Kendisi uyanmadıkça uyumasına izin vermeli miyim yoksa uzamış sarılık olduğundan dolayı geceleri de yine en geç 2-3 saatte bir emzirmeli miyim?
Ş

Şeyşey ..

26 Temmuz 2025 19:45
Bizim de uzamış sarılık var şu an 40 günlük ilk zamanlar emememiş mamayla meme aynı zamanda veriyorum ama tahlillerinde bi sorun çıkmadığı için kendi uyandıkça emziriyorum üç saat maksimum uyuyor sonra kendiliğinden uyanıyor. Kendiliğinden uyanıyorsa sorun yok uyanmazsa uyandırıp emzirebilirsiniz
F

Fatma S.

26 Temmuz 2025 20:00
Benimki uyandırmasam 6/7 saat uyuyor geceleri.Bende uyandırmaya kıyamıyorum ama zorunluluk yoksa uyandırmak da istemiyorum uykuya da ihtiyacı olduğunu bildiğim için sürekli bölmek de doğru gelmiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir