Gece Beslenmesi

205 görüntüleme
E

Ezgi D.

25 Temmuz 2025 00:30
14 aylık kızımın doktoru gece beslenmesini kesmemi söylüyor fakat kuzum gece üç kere kalkıp dolu dolu emiyor. Doktoru dinleyip gece beslenmesini kesmeli miyim?
A

A.

25 Temmuz 2025 05:29
Normal bir vatandaşı dinlemektense doktoru dinlemek daha mantıklı geliyor . Bu aylarda bebek açlık yaşayıp uyanmayacağını demişti bir doktor . Yani alışkanlık onların ki benim oğlum da 12ayının içinde bende yavaş yavaş kesmeyi düşünüyorum en azından bire düşürüp bir kaç ay sonra tamamen kesmek. Tabi bunun için gündüz iyi beslenmeli yeteri kadar besin almalı ki gece gerçekten açlıktan uyanmadığına emin olursunuz hem.
E

Ezgi D.

25 Temmuz 2025 07:27
Teşekkür ediyorum cevabınız için ♥️
F

Fatma S.

26 Temmuz 2025 19:06
Bir doktorun dinletisinde duymuştum 12 aydan sonra gece beslenmesi kulak enfeksiyonuna ve diş çürüklerine sebep olabiliyormuş,bence doktorunuzu dinlemenizde fayda var
E

Ezgi D.

27 Temmuz 2025 09:10
Anladım Fatma hanım. Peki sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Doktoru direk bırak diyor fakat kızım emmeden uyumuyor ve emzirmediğim de ağlama krizlerine giriyor. Ne yapacağımı bilemiyorum
B

Begüm E.

28 Temmuz 2025 09:30
Uyku hijyenine başlamalısınız çünkü bebek muhtemelen sıcaktan ya da başka bir şeyden uyuyor bu da tekrar uyumak için emmek istiyor desteksiz uykuya geçerek onu da rahatlatmış olursunuz daha derin uyumaya başlar
S

Sena K. E.

28 Temmuz 2025 09:33
Uyku eğitimi ile desteksiz uykuya alıştırırsanız gece uyandığı zaman sizi emmeye ihtiyaç duymayacaktır YouTubeda bununla ilgili eğitim videoları mevcut belki yardımcı olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir