Gece Beslenmesi

87 görüntüleme
Ş

Şevval A.

23 Temmuz 2025 07:11
Bebeğim 4,5 aylık olduğundan beri gece beslenmek için uyanmıyor şuan 6 aylık akşam saat 8 de de uyusa 10 da da uyusa sabah 5 de uyanıyor bunun için gece beslenmesi mi eklemeliyim 12-1 gibi . Hava aydınlanmasa da 5 de uyanıyor ortam sıcaklığı da normal nedenini bulamıyorum
B

Büşra G.

23 Temmuz 2025 07:28
Aslında bırkac soru var Bebeğinizin gündüz kaç uykusu var ve ne kadar sürüyor gun ıcındekı toplam uyku suresi ne kadar tahmını son aksm uykusundan once beslıyorsunuz dımı ne kadar ve ne zaman buyuk ıhtımalle mama ıle beslenıyordur?
Yoksa ıkısıde mi ve uyandıgında aglayarak mı uyanıyor bunlar onemli bunlarl bılırsek belkı bıraz cozeriz
Ş

Şevval A.

23 Temmuz 2025 07:36
Güne 5 de başladığı için en fazla yarım saat 45 dakika bekletiyorum mamasını vermek için ama ağlayarak uyanmıyor bişeyler mırıldanıyor o sesine kalkıyorum beni görünce gülüyor yani ağlaması olmuyor .Gündüz 3 ya da 4 uykusu yapıyor ama 5 de kalktığı için bazen fazla oluyor ama toplam uykusunun 4 saati geçmemesine dikkat ediyorum son uykusunu 45 dakikadan fazla yaptırmıyorum . Evet sadece mama ile besleniyor uyumadan yarım saat 45 dakka önce besliyorum zaten uyku ruitini de duş vs o kadar sürüyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir