Gece Beslenmesi

115 görüntüleme
B

Burcu İ.

2 Temmuz 2025 18:55
Bebeğim günde iki kez mama alıyor. Birini öğlen 3 gibi birini gece veriyorum. En başından beri uykuyu çok sever. Kan şekeri de normal (kan şekeri düşüklüğünden uyumuyor) gece verdiğim mamadan sonra yaklaşık 21.30 gibi uyuyup 6 7 gibi uyanıyor. Fakat bu durumda memeye uyarı azalıyor bu yüzden uyanmadan gece ben emziriyorum bazen 00 bazen 4 gibi. Bu düzen uykuyu bozar mı? Diğer türlü süt azalımı olmaz mı?
H

Hatice Ö.

2 Temmuz 2025 18:58
Bebeğin kaç açlık 1 yaşından büyükse gece beslenmesini kesmen lazım, genelde 8 aydan sonra bir sağlık sorunu yoksa gece beslenmesinin kesilmesi önerilir ama totale baktığın da 1 yaştan sonra önerilmez
B

Burcu İ.

2 Temmuz 2025 19:00
4 aylık.
A

Aras A.

2 Temmuz 2025 19:11
Gece sağabilirsiniz. Ben uyanmadığı zaman öyle yapıyorum. Nadiren o kadar uzun süre uyuyor ama siz düzenli yapabilirsiniz. Bebeği uyandırmayın bence demek ki gece acıkmıyor.
B

Burcu İ.

2 Temmuz 2025 19:13
Önceleri sağıyordum çünkü sabaha çok ıslanmış oluyor ve rahatsız oluyorum. Hatta gündüz mama yerine onu verdim birkaç. Sonra sağmak yerinde emzirmek istedim, uyanmıyor diye. Evet uyanmıyor gözleri kapalı emip yatağa koyuyorum fakat burda da güzel giden bir uyku düzenini bozmak istemiyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir