Gece Beslenmesi

135 görüntüleme
B

Burçin Z.

21 Haziran 2025 18:44
Merhaba bebeğim 8 aylık ve mamayla besleniyor aynı zamanda ek gıda alıyor 4. 5. Ayında gece beslenmesini kesmişti ve kesintisiz uyuyordu sabaha kadar doktorumuzu değiştirmek zorunda kalmıştık yeni doktor bulana kadar devlette bir doktora götürdük 1 ayda 900 gram almıştı az dedi gece beslenmesini bırakma dedi sonra götürdüğm doktorlar kızdı 900 grama nasıl az diyebilir dediler ama o doktor o kadar psikolojimi bozmuştu ki bebeğim uyurken uykusunda gece mama vermeye başladım bir kere sonra alıştı sanırım gece 3 kere falan gece beslenmesi için kalkıyor nasıl azaltabilirim bu sayıyı yada azaltmalımıyım normal mi
H

Hazal

22 Haziran 2025 17:08
Azaltmalarınız hakkında bir şey diyemem ama 900 gram hiç de az bir şey değil benim bebeğim dördüncü ayda sadece 450 gram almıştı üstelik zamanında doğmuş bebek benimki ve gece beslenmesi yaptığımız halde 450 gram almıştı hiç beslenme yapmayan bebeğe göre gayet güzel keşke benim bebeğim de o kadar alsa da ben de gece beslenmesi yapmasam
B

Burçin Z.

22 Haziran 2025 21:49
Evet 900 gram az değilmiş ama o doktor öyle bi konuştu ki besliyememişsin bebeği falan dedi ama kendi doktorumuz biz bu aydan sonra 400 500 gram almasını bekliyoruz dedi benimde bebeğim 5. Aydan sonra 300 gram falan almaya başladı normalmiş ama doktor bana kızdı hatta Türk annelerindeki bu kilo merakını anlıyamıyorum dedi bebeğin gayet sağlıklı ve olması gereken kilo boyda dedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir