Gece Beslenme ve Uyku
130 görüntüleme
R
Rukiye ..
9 Nisan 2026 01:34
Bebeğim 4 ay 22 günlük gece sürekli uyanıyor bazen yarım saat bazen 20 dakika bazen 5 dakikaya bir uyku gerilemesi mi yaşıyor yoksa doymuyor mu anlamıyorum acaba bu geçici bir süreç mi bir şeyleri yanlış mı yapıyorum ne zaman kesintisiz uyuyacak en azından 4-5 saat

Özlem
9 Nisan 2026 01:40
Zor dönem sabır isteyen bi dönem kolaylık diliyorum.
Bence kokunuzu arıyor tam doymuyor da olabilir bu ikisinden biri sütünüz az falansa ek formül mama bir şişe iyi olur .
Bence kokunuzu arıyor tam doymuyor da olabilir bu ikisinden biri sütünüz az falansa ek formül mama bir şişe iyi olur .
İ
İlknur A. ..
9 Nisan 2026 01:41
Diste olabilir bizimde dis sancisindan oyleydi
R
Rukiye ..
9 Nisan 2026 01:43
Çok yorucu bir hal almaya başladı sütümü De genelde sağıp veriyorm yada 5 dk meme alıyor rahatliyor vermesem ağlıyor ne yapmam gerekiyor şaşırdım bir ben mi böyleyim
R
Rukiye ..
9 Nisan 2026 01:43
Diste olabilir bizimde dis sancisindan oyleydi
İ
İlknur A. ..
9 Nisan 2026 01:46
Yani görünürde bir şey yok
İ
İlknur A. ..
9 Nisan 2026 01:47
Çok yorucu bir hal almaya başladı sütümü De genelde sağıp veriyorm yada 5 dk meme alıyor rahatliyor vermesem ağlıyor ne yapmam gerekiyor şaşırdım bir ben mi böyleyim
R
Rukiye ..
9 Nisan 2026 01:47
Peki bu uyanmalarinda beslediniz mi
İ
İlknur A. ..
9 Nisan 2026 01:55
Peki bu uyanmalarinda beslediniz mi
R
Rukiye ..
9 Nisan 2026 01:56
Biz sadece emiyoruz, emzik de kullanmıyor mamada kullanmıyor o yüzden 8 aylik oldu hala uyandığında emziriyorum. Kucağıma aldığımda sakinlesmiyorsa direk emziriyordum, emziriyorum da o zaman sakinliyor. Meme çocuklarda ciddi sakinlesme sağlıyor
İ
İlknur A. ..
9 Nisan 2026 02:01
Canı isterse meme alıyor ama bu seferde doymuyo diye mi çabuk uyanıyor bunu anlamadığım için süreç yorucu geçiyor
R
Rukiye ..
9 Nisan 2026 02:05
Anlarsın ya doyup doymadığını. Psikolojik olarak domuyor mu diye kendini yıpratma. 4. Aydan sonra zaten uyku düzeni bozuluyor çocuklarda onunla alakalida olabilir. Mesela bugün Ek gidayi hic yemediği kadar yedi, uyumadan öncede emzirdim ac olma ihtimali yok ama 1 saatte bir uyaniyor sadece emince uyuyor. Muhtemelen yeni dis sancimiz var yada kokumu istiyor. Kucağıma alıyorum kendini atıyor kucak istemiyor yanıma yatiriyorum onu da istemiyor bende emziriyorum oyle sakinlesip uyuyor. Kendini yıpratma bu bi surec ve bi kac aya gececek. Uyandığında dene senin ayninda gaz sancisi bile olabilir kucağına al sakinlesmiyorsa gaz masaji yap yine sakınlesmiyorsa parmağınla damagini kaşı hala sakinlemiyorsa meme ver bence, ben hep böyle deniyordum

Selin E.
9 Nisan 2026 04:05
6 aylık olduk. Yeni yeni 3 saat kadar uyumaya başladı. 4. Ay dönemi kabus gibiydi. Yalnız değilsiniz zor ama geçer diye umuyorum.
R
Rukiye ..
9 Nisan 2026 05:09
6 aylık olduk. Yeni yeni 3 saat kadar uyumaya başladı. 4. Ay dönemi kabus gibiydi. Yalnız değilsiniz zor ama geçer diye umuyorum.