Gece Beslenme Süresi

63 görüntüleme
S

Sedanur

23 Kasım 2025 01:13
53 günlük bebek. Sadece anne sütü alıyor. Geceleri ne kadar sürede bir besleyebilirim. Ben 4 5 saatte bir kaldırıyorum ama doğru mu yapıyorum bilemedim. Şekeri düşer diye korkuyorum. Uzamış sarılığı var birde. Ama kilo alımı bez sayısı gayet iyi
Hatice C.

Hatice C.

23 Kasım 2025 02:12
Sarılığı varsa 4, 5 saat aralığı çok sarılığı geçene kadar 2 saatte bir ver sonra uzat süreyi bence
A

Ayşe Ş. ..

23 Kasım 2025 02:12
Sedanur hanım merhaba. Bu ve bunun gibi bir çok konu ile ilgili Osman hocanın YouTube videosu var. Hocanın adını soyadını yazıp yanına öğrenmek istediğiniz konuyu yazar iseniz mutlaka bir video geliyor. Örneğin Osman gonulal bebeklerde beslenme deyin yotube. Bu arada 50-60 gün arası için 6 saat olabilir diyor. Benim bebeğim bazen gece 2 defa bazen 3 defa uyanıyor emziriyorum. İlk uyudugun da 5 saat, sonrasinda 3 saat sonra uyanıyor ve emiyor örneğin. Tabiki özel bir durumu var ise onu doktorunuz bilir. Bizim doktorumuz sarılığı geçene kadar 2-3 saate bir uyandırıp emzirin dedi ama ilk aydı sadece
Ü

Ümran ..

23 Kasım 2025 02:21
Benim bebeğimin de uzamış sarılığı vardı ama kilo alımı bezi iyiydi ve şindi 3sylık olduk.son 1 aydır gece 4-5 saatte bir kendisi acıktığı için uyanıyor zaten ben o şekilde besledim ve şuan sarılığımızda geçmiş durumda çok şükür 😌
S

Sedanur

23 Kasım 2025 03:29
Teşekkür ederim ona göre hareket ederim bende artık 🙂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir