Gece Beslenme İhtiyacı mı?

72 görüntüleme
Elif İ. D.

Elif İ. D.

11 Ağustos 2025 07:11
Merhaba,
Bebeğim 6 ay 11günlük sadece mama ile besleniyor. Gece 2-3 kez uyanıyor 2-3dk içinde şiddetli bir şekilde ağlamaya başlıyor mamasını verince susuyor. Acıktığı için uyandığını sanmıyorum ama her defasında mama ile susuyor. Uyanması için başka bir sebep bulamıyorum iyice kafam karıştı ve zorlanıyorum. Her gece farklı bir şey deniyorum ama uyanıp o bağırmaları ağlamaları bşr türlü aşamadık. Ve bu ağlamalar yaklaşık 2-3 haftadır var. Dişimiz çıkmıyor henüzdoktorumız diş çıkma belirtisi yok dedi. Sizce ne olabilir önerileriniz var mı?
Elifcan S.

Elifcan S.

11 Ağustos 2025 07:19
bebeğiniz kaç haftalık doğmuştu? gündüz uykuları nasıl? bir gününüz ortalama ne şekilde geçiyor? nasıl uyutuyorsunuz? gün içindeki ağlamaları,huzursuzlanmalarında nasıl karşılık veriyorsunuz?
Ü

Ümran A.

11 Ağustos 2025 07:21
Merhaba , gece uykuya geçişinde mama ile geçiyorsa yani mama alırken uyuyakalıyorsa , uyandığında da tekrar mama ile dalmak uykuya geçmek istiyor olabilir. Bir nevi destek olarak görüyordur mamayı
Elif İ. D.

Elif İ. D.

11 Ağustos 2025 09:11
Bebeğim 39+3 de doğdu. Gündüz 3 kez uyuyor ilk uykusu 1 ile 1.30 saat aralığında diğerleri 30-50dk arasında değişiyor. Uykuya kendi yatağında ninni + patpat ile geçiyor bazen kendi kendine uyuyor. Geceleri de uykuya bu şekilde geçiyoruz. Uykuya geçişte sorun yaşamıyoruz çok fazla.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir