Gece Beslenme
73 görüntüleme
G
Gul Ç.
22 Temmuz 2025 19:38
Merhaba oğlum 4 aylık ve 1 hafta 10 gündür gecelerı kalkıp emmıyor gündüzde eskısı kadar emmıyo günlük 2-3 defa kaka yapyo ama kakasıda gürültülü kakada mukus var gündüz 20-30 dakıka uyuyor gece hıç uyanmıyor ve emerken aşırı kafası terlıyor

Rümeysa E. ..
22 Temmuz 2025 19:41
Gece acıkmadığı için uyanmıyordur normal bir durum kaka sayısı önemli değil fakat yapmış olduğu gürültülü ve mukuslu kaka alerji belirtisi olabilir cildinde herhangibir şey var mı doktorunuza danışın bence 🌸
K
Kübra Ö.
22 Temmuz 2025 19:45
Gece emmemesi bu ayda sorun değil diye biliyorum zamanla azalıyor gece emmesi bazı bebeklerde. Gündüz az emmesi muhtemelen emme sırasında çevreye karşı ilgisi arttığı için memede çok hareketli olmasından kaynaklı. Siz emzirmekten vazgeçmeyin, şefkatle memeye dönmesini sağlayın. Emerken başının terlemesi malum hem sıcaklar hem de emme sırasında efor sarfettiği için. Emmek kolay bir eylem değil bebek için. Tecrübelerimi söyledim. Sağlıkla sevgiyle büyüsün :)
G
Gul Ç.
22 Temmuz 2025 19:47
Cıldınde kızarıklık yok doktorona söyledım ama bir şey demedı farklı doktora götürcem bundan sonra