Gece Beslemesi
210 görüntüleme
G
Gülten A.
9 Mart 2026 21:52
Arkadaşlar merhaba oğlum tam 3 aylık oldu doktor kontrolünde doktor gece 4 saatte bir beslememi söyledi kan şekeri düşer dedi kilosu da önce gidiyor 6500 kg 60 cm uyuyan bebeğin uyandırılıp beslenmesini gerektiğini söyleyenler de var benim bebeğim gece 12.00 01.00 gibi uyuyor sabah 7 8 e kadar uyanmıyor bu konudaki fikirlerinizi ve tavsiyeleriniz merak ediyorum

Emel C.
9 Mart 2026 22:02
Bence en az bir kere beslemelisiniz nolur nolmaz uykusunda besleniyorsa hiç uyandırmadan yapabilirsiniz zaten ayi buyuyunce artık tüm gece uyuyacak inşallah böyle devam eder çok mutlu oldum ya ilk defa bütün gece uyuyan bebek görüyorum darısı basimiza insallah 😂
G
Gülten A.
9 Mart 2026 22:06
Bence en az bir kere beslemelisiniz nolur nolmaz uykusunda besleniyorsa hiç uyandırmadan yapabilirsiniz zaten ayi buyuyunce artık tüm gece uyuyacak inşallah böyle devam eder çok mutlu oldum ya ilk defa bütün gece uyuyan bebek görüyorum darısı basimiza insallah 😂

Hatice C. ..
9 Mart 2026 22:13
Siz yine de gece memeyi yaklaştırın uyku halinde de tutup emicektir madem doktor gece beslenmesini yapmanızı istedi uyandırmadan da beslenebilir
G
Gülten A.
9 Mart 2026 22:16
Siz yine de gece memeyi yaklaştırın uyku halinde de tutup emicektir madem doktor gece beslenmesini yapmanızı istedi uyandırmadan da beslenebilir

Hatice C. ..
9 Mart 2026 22:19
Evet bazen uykuluyken emebiliyor merak ettiğim bazı doktorların uyandırmayın demesi bazılarının da uyandır emzir demesinin nedeni

Emel C.
9 Mart 2026 22:29
Nazar değmesin inşallah ya reflüsü var o yüzden gece kaldırıp emzirmedim uyanmıyor nasıl olsa diye emzirince hem huzursuz oluyor hem de kusuyor 3 ayda sonra 8 saate kadar beslenmeden durabiliyorlar galiba yanlış bilgi olmasın
G
Gülten A.
9 Mart 2026 23:00
Allah nazarlardan saklasın heryerde söyleme 😂 ya aslında bakarsan uyuyorsa ellememek daha mantıklı gibi geliyor annem hep uyuyor çocuk elleme dedi ben sürekli uyandırıp uyandırıp doyurdum ki içmiyordu o ayrı bi mesele suan 10.5 aylık sürekli uyanıp beslenmek istiyor bence başka bi doktora daha danışsan iyi olur gibi

Emel C.
10 Mart 2026 00:52
7 8 saat uyuyabilir diyo internette ya bence elleme uyusun minik duzenini oturtur hem rahat edersin ama tabi arada kontrol et ben ilk zamanlar uyuduğunda sürekli zorla uyandırdım şimdi uyutamıyorum ben yaptım sen yapma 😄

Elif T.
10 Mart 2026 01:15
Osman hoca 3 aylık bir bebeğin özel bir durumu yok ise 7-8 saat uyumasında sorun olmayacağını söylüyordu. Ben şeker hastayım doğumdan sonra bebeğimin şekerinin düşme ihtimali vardı ve düştü malesef bende panik olarak 2 ay boyunca 3 saatte bir bebek istemese de besledim kilosu artmaya başladığında doktorumuza durumu paylaşınca artık şekerinin düşme ihtimali olmadığını söyledi. Mama mı veriyorsunuz?
G
Gülten A.
10 Mart 2026 04:26
7 8 saat uyuyabilir diyo internette ya bence elleme uyusun minik duzenini oturtur hem rahat edersin ama tabi arada kontrol et ben ilk zamanlar uyuduğunda sürekli zorla uyandırdım şimdi uyutamıyorum ben yaptım sen yapma 😄
G
Gülten A.
10 Mart 2026 04:26
Osman hoca 3 aylık bir bebeğin özel bir durumu yok ise 7-8 saat uyumasında sorun olmayacağını söylüyordu. Ben şeker hastayım doğumdan sonra bebeğimin şekerinin düşme ihtimali vardı ve düştü malesef bende panik olarak 2 ay boyunca 3 saatte bir bebek istemese de besledim kilosu artmaya başladığında doktorumuza durumu paylaşınca artık şekerinin düşme ihtimali olmadığını söyledi. Mama mı veriyorsunuz?

Elif T.
10 Mart 2026 13:24
Sadece emziriyorum ama tabi baya sık emiyor
D
Damla
10 Mart 2026 22:24
Benimki de öyleydi [4.ay](4.ay) ile birlikte her saat uyanmaya başladı
Yükleniyor...