Gece Beslemesi

74 görüntüleme
P

Pınar M.

16 Şubat 2026 22:55
Oğlum doğum kilosu 2950 şuan 4 ay 11 günlük 6500 kg gece 6-7 saat uyuyor besleme yapmalımıyım ben uyandırmıyorum hemşire gece uyandırıp emzirmem gerektiğini kilo alımının alt sınırda olduğunu söyledi sizce
Afranur K.

Afranur K.

16 Şubat 2026 23:05
Aslında güzel - iyi uyku da kilo almanı destekler. Benim kızım 4 ay 20 günlük açıkçası 6 saat kadar uyuyor ve uyandırmıyorum.

Ama içiniz çok rahat etmezse rüya beslenmesi yapabilirsiniz. Ama açıkçası gerekli mi? Bence yapmayın çünkü ileride bu gece uyandırıp beslemeniz alışkanlık yapıp bu sefer uyku problemi olarak da dönebilri. Gece uyuyan bebek güzel bebektir bence.

Bi de bence bunu hemşire ile konuşmak yerine doktoru ile konuşun. Bana alt sınırdan gidiyormuş gibi gelmedi açıkçası. Benim kızımın doğum kilosu 3150 hastane çıkışı 2950 şu an 6.900 gram ve kendi persentiline göre iyi durumda. Sizinle aramızda 10 günlük bir süre farkı var kilo farkı da 400 gram. Bana doktorum gayet iyi ilerlediğimiz söyledi bu ay mesela.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir