Gece Beslemesi 4 Ay 19 Günlük

110 görüntüleme
S

Sibel A.

15 Kasım 2025 18:01
Oğlum 2820 dk 40+2 de doğdu 4 aylıkken ölçümde 6500 kilosu normal mi? gece kaç saatte bir beslemeliyim herhangi bir sorun yok ancak gittiğim bir dr 3 saatte bir 120ml ver dedi ilk defa gittim kendisine ancak oğlum içmek istemiyor 3 saatte bir 120 içse bile 80 90 bazen 50 bu normal mi ne yapmalıyım?Bu arada sağım yaparak besliyorum sadece anne sütü biberonla içiyor.Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim .
G

Gökçin N.

15 Kasım 2025 18:09
Benim kızım da 4aylık. Zaten gece emmek isteyince kendi uyanıyor. Bence bebeği hiç rahatsız etmeyin,içmiyor diyorsunuz. Onlar acıkınca sizi uyutmazlar zaten. Tabi bu ayda sadece acıktıkları için emmiyorlar. Kısaca bebeğinizi ama yakınlık kurmak ama sakinleşmek ama acıktığı için uyandığında besleyin bence.
K

Kübra N. Ş.

15 Kasım 2025 18:14
Merhaba benim kızım da 4 ay 19 günlük. Gece değişiyor ama 3 saate bir kesinlikle 120 içmiyor benim kızım da. Acıktığında kendisi uyanıyor ben zorlasam da içmiyor… Günlük ne kadar içtiğine bakıyorum toplam cc olarak
S

Sibel A.

15 Kasım 2025 18:16
Yani bazen çok güzel içiyor bazen de hiç içmiyor ama dr içsin geçirme kilo alımı olmaz dedi üzüldüm baya kendisine de ilk defa gittim 2820 doğdu4 aylıkken 6500 oldu az mı ki :(
K

Kübra N. Ş.

15 Kasım 2025 18:22
Balla benimkine göre bence çok daha iyi kill alımı, dk 3700 dü 4aylık kilosu 7idi mesela benimki daha az almış ama bana çok iyi dediler kilosu için. Bence biraz da genetik olabilir kilo konusu sizi yanlış yönlendirmek istemem ama benim kızımla aynı yaşta oldukları için yaşadığımı paylaşmak istedim sizinle :) benimki asla 3 saate bir 120ml içmiyor 🙇🏻‍♀️ zorlasam da içmiyor ağlıyor 😕
S

Sibel A.

15 Kasım 2025 18:24
Çok teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için.Gökçin hanım sizede teşekkür ederim
M

Merve ..

15 Kasım 2025 18:29
@Osman Gönülal hocam nasil yazacagimi bilmedigim icin burdan ayaziyorum lutfen mesajimi gorun bebegim 4 aylik kabizlik sikayeti var kakasini yapamiyor 11 gun oldu doktora goturduk fitil verdi 2 gun verin dedi verdim kakasini yapti 2 gun ama fitilden sonra bidaha hic yapmadi yine duphalac surup verdi iciriyorum ama yapamiyor hala ikiniyor surekli ikindikca agliyor makatinda catlak varmis krem verdi kremi kullaniyorum tekrar goturdugumde bisey yok dedi yapamiyor deyince fitil ver dedi ama ben fitil vermek istemiyorum fitilden sonra gazini da cok zor cikartiyor agliyor napmam lazim cok caresizim cok huzursuz yapamadigi icin mama icmiyor cok cikiniyor ama yapamiyor napmam lazim
Ş

Şerife E.

15 Kasım 2025 18:32
Sibel hanım merhaba , benim kızım da sizin bebeğinizle aşağı yukarı aynı aylarda. Uyanmadıkça 7-8 saat boyunca aralıksız uyuyabilirler beslemek için uyandırmayın endişe etmeyin , kaç şekerini uykuda regule edebilecek hale geldiler . Zaten acıktıkları zaman sinyal veriyorlar. Benim kızım hareketlenmeye başlıyor uykusu açılmadan emzirip tekrar yatağa koyuyorum.
S

Sibel A.

15 Kasım 2025 18:34
Merhaba Şerife hanım Peki kilosu sizde nasıl korkuyorum kan şekeri düşer uyanamaz diye doğduğu gün bilinç altıma yerleşti aşamıyorum bu durumu
İ

İrem

15 Kasım 2025 18:46
Sibel hanım 2840 doğdu benim oğlum da 37. Haftasında 4. Ay kilosu 6200dü ve doktorumuz gayet normal demişti. Bence hiç sıkıntı etmeyin kendinize gece de uyandırmayın isterseniz biz uzun süredir uyandırmıyoruz. Bebek mutlu huzurlu ise çişli bez sayısı güzel ise hiç dert etmeyin. Kilo alımları düşse bile her şeyin çaresi var şükür. Dediğim gibi benzer durumdaymışız şu an 5 aylık 7000 oldu bile doktorumuz hala iyi diyor bence rahat olun ☺️
S

Sibel A.

15 Kasım 2025 18:48
Çok teşekkür ederim :)
Ş

Şerife E.

15 Kasım 2025 19:23
39 haftada doğum yaptım 2750 gramdı, şu an 5700 gram , gelişimine de doktorlar gayet iyi diyorlar . Ben de sizin gibi düşünüyordum ilk zamanlarda ,sağlıkçıyım da bu arada ama insan endişe ediyor annelik :)O kan şekeri düşer dedikleri durum ilk ayda oluyor zaten . Bebeğiniz huzurla uyuyorsa bırakın uyusun içiniz rahat olsun 🌸
S

Sibel A.

15 Kasım 2025 19:44
Çok teşekkür ederim tekrardan annelik gerçekten :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir