Gece Başlayan Ani Ağlamalar

127 görüntüleme
İ

İlknur Ç. ..

9 Aralık 2025 23:38
Bebeğim 21 aylık ve normalde uykuları çok düzenli bir bebek değil ama 2 seferdir gece uyanıyor ve sadece ağlıyor, iletişim kurmaya çalıştıkça da ağlaması yoğunlaşıyor. Normalde uyandığında yatağının olduğu odadan dışarı çıkarmıyorum ama sadece yattığı odadan çıkınca sakinleşiyor. Sebebi ne olabilir benzer durum yaşayan var mı?
Y

Yasemin E. ..

10 Aralık 2025 05:37
Gece terörü durumu olabilir benim kızımdada dediğiniz gibi olmuştu doğru mu bilmiyorum ama ben bir süre yanıma almistim birlikte yattik bir kaç ay sonra gecti
E

Eslem S.

10 Aralık 2025 06:01
Uykuyla calisan bir anne olara kabaca sunlari soyleyebilirim; Eger yanit vermiyor sizi duymuyor gibiyse gece teroru olabilir. Bunun disinda gun icerisinde asiri uyarana maruz kalan bebeklerde de gorulebiliyor. Sefkatle sarilarak guvende hissetmesini saglayin. Rahatlar ve aglamasini susturmaya calismayin o kendini ifade seklidir. Yaninda durun duygusunu anlayin ayni frekansi paylasin en buyuk destegi vermis olursunuz. Sevgilerle…

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir