Gece Balgamlı Öksürük
95 görüntüleme
Z
Zeynep Ç.
20 Nisan 2026 03:36
Merhaba kızım 5.5 yaşında krele başladı bu sene çok hasta oldu ateşli hastalık 2 kez yaşadık ama ayda 2 kez nezle oldu genız akıntısı oldu öksürük hiç geçmedi ne yaptıysam hafiflediii gerii geldi
Şimdi de gece biran uyksunda öksürmeye başladı balgam attı uykusundan uyandı korkttum agzı açık uyuyor gündüz hiç birşeyi yoktu koştu eğelendi oynadı banyo yaptı uyudu ve öksürmeye başladı ne yapacagım😔
Şimdi de gece biran uyksunda öksürmeye başladı balgam attı uykusundan uyandı korkttum agzı açık uyuyor gündüz hiç birşeyi yoktu koştu eğelendi oynadı banyo yaptı uyudu ve öksürmeye başladı ne yapacagım😔

Ayça K. A.
Hemşire
20 Nisan 2026 05:46
Geçmiş olsun diliyorum. Kreş dönemi çocuklarda çok sık rastladığımız durumlar. Siz dikkat ederken diğer anne dikkat etmiyorsa bulaş kaçınılmaz oluyor ya da okulda sınıf ortamı iyi havalandırılmıyorsa hastalık koşarak geliyor. Ama bu da bağışıklığın bir parçası. Ağız açık uyuma burun tıkalıysa olur ve öksürüğü de ağzı açık uyuduğu için boğazı kurur ve tetikler. Buhar verebilirsiniz serum suyu ile. Bol bol ılık içecekler ( içerse ıhlamur bal harika ikili ) ortam havalandırması. Burun yıkama ( en önemlisi bu ) ve takip. Ateş + beslenme sorunu ortaya çıkarsa direkt hekim muayenesi 🙏🏻🍀
Yükleniyor...