Gece Bağırarak Ağlama
71 görüntüleme
R
Rumeysa A.
1 Ağustos 2025 21:31
Merhaba 7 aylık bebeğim akşam 9 dan 12 ye kadar normal uyuyor gece olunca bağırarak ağlamaya başladı bir kaç gündür uyanmıyor da gözü kapalı ağlıyor. Kucağıma alınca, ayağımda sallayınca ya da meme verince uyuyor ama yatağına koyduğum an tekrar bağırmaya başlıyor neden olabilir?
(Diş sancısı için uyumadan önce karanfil ile masaj yapıyorum sanki diş değilde sorun başka bir şey gibi)
(Diş sancısı için uyumadan önce karanfil ile masaj yapıyorum sanki diş değilde sorun başka bir şey gibi)
D
Dilan Ö.
1 Ağustos 2025 21:35
Muhtemelen diş karanfil uyusturma etkisi görüyor uyuşukluk bitince diş sancısı tekrar hissediliyor ve ağlıyor dişleri hiç patlamadıysa soğuk kompres yapmayı deneyin çok ise yarıyor son çare Calpol olsun oda çok ise yarıyor patlarsa disi rahatlar ve daha güzel uyur insallah
R
Rumeysa A.
1 Ağustos 2025 21:37
Calpol bir kez verdim onunda etkisi kısa sürdü maalesef yine 2 3 saat sonrasında neredeyse yarım saatte bir uyandı. Soğuk kompresi nasıl yapabilirim? (Ağzına plastik almıyor hiç bir şekilde)
D
Dilan Ö.
1 Ağustos 2025 21:39
Havuç koyun dondurucuya donsun çıkarınca eline verin soğuk olduğu için tutmak istemeyecektir eliyle tuttugu yeri bi çakmak yardımıyla ısıtın veya direk siz gezdirin damaklarına biraz ağlayıp sonra kendi isticek çünkü çok rahatlıyorlar havalarda sıcak hastalanmaz mis gibi
R
Rumeysa A.
1 Ağustos 2025 21:40
Deneyeceğim teşekkür ederim 🌸
D
Dilan Ö.
1 Ağustos 2025 21:42
Sağlıkli günler 🌸