Gece Aynı Saatte Uyanma
156 görüntüleme
Y
Yağmur B.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 04:15
Kızım 8.5 aylık. Son bir hafta on gündür gece 3te uyanıyor 1-2 saat arası uyanık duruyor ve hep ağlıyor. Alışkanlık oldu nasıl çözebilirim kendiliğinden geçecek mi acaba

Burçin
21 Ağustos 2026 08:48
Kendiliğinden geçer dişten dolayı yada uyku gerilemesiden dolayı yapabilir tam ayı çünkü bizimde olmuştu en zorlandığım aydı diyebilirim ama geçiyor diş ağrısını hafifletirseniz rahat eder
Y
Yağmur B.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 08:51
Kendiliğinden geçer dişten dolayı yada uyku gerilemesiden dolayı yapabilir tam ayı çünkü bizimde olmuştu en zorlandığım aydı diyebilirim ama geçiyor diş ağrısını hafifletirseniz rahat eder

Burçin
21 Ağustos 2026 08:59
Ben de öyle düşünüyorum ama bir keresinde direndim mama vermedim ya da emzirmedim 2 buçuk saatte uyudu. Dün gece dayanamadım mama verdim 1 buçuk saat sonra uyudu. Normalde gece 12 ve 4te rüya öğünü yapıyoruz başka da uyanmıyordu. Beslenmeye bağlayıp alışkanlık yapar mı acaba diye de korkuyorum
Y
Yağmur B.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 09:02
Yapabilir bizde yapmıştı hala da devam ediyor o yüzden başka bi sorun olmadığından eminseniz sıcaktan uyanma vs. Normal rutinine devam edin bence diş ağrısını hafifletmeye çalışın hemen anlatırsınız inşallah
Yükleniyor...