Gece Aynı Saatte Uyanma

156 görüntüleme
Y

Yağmur B.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 04:15
Kızım 8.5 aylık. Son bir hafta on gündür gece 3te uyanıyor 1-2 saat arası uyanık duruyor ve hep ağlıyor. Alışkanlık oldu nasıl çözebilirim kendiliğinden geçecek mi acaba
Burçin

Burçin

21 Ağustos 2026 08:48
Kendiliğinden geçer dişten dolayı yada uyku gerilemesiden dolayı yapabilir tam ayı çünkü bizimde olmuştu en zorlandığım aydı diyebilirim ama geçiyor diş ağrısını hafifletirseniz rahat eder
Y

Yağmur B.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 08:51
Burçin
Kendiliğinden geçer dişten dolayı yada uyku gerilemesiden dolayı yapabilir tam ayı çünkü bizimde olmuştu en zorlandığım aydı diyebilirim ama geçiyor diş ağrısını hafifletirseniz rahat eder
Ben de öyle düşünüyorum ama bir keresinde direndim mama vermedim ya da emzirmedim 2 buçuk saatte uyudu. Dün gece dayanamadım mama verdim 1 buçuk saat sonra uyudu. Normalde gece 12 ve 4te rüya öğünü yapıyoruz başka da uyanmıyordu. Beslenmeye bağlayıp alışkanlık yapar mı acaba diye de korkuyorum
Burçin

Burçin

21 Ağustos 2026 08:59
Yağmur Bulut
Ben de öyle düşünüyorum ama bir keresinde direndim mama vermedim ya da emzirmedim 2 buçuk saatte uyudu. Dün gece dayanamadım mama verdim 1 buçuk saat sonra uyudu. Normalde gece 12 ve 4te rüya öğünü yapıyoruz başka da uyanmıyordu. Beslenmeye bağlayıp alışkanlık yapar mı acaba diye de korkuyorum
Yapabilir bizde yapmıştı hala da devam ediyor o yüzden başka bi sorun olmadığından eminseniz sıcaktan uyanma vs. Normal rutinine devam edin bence diş ağrısını hafifletmeye çalışın hemen anlatırsınız inşallah
Y

Yağmur B.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 09:02
Burçin
Yapabilir bizde yapmıştı hala da devam ediyor o yüzden başka bi sorun olmadığından eminseniz sıcaktan uyanma vs. Normal rutinine devam edin bence diş ağrısını hafifletmeye çalışın hemen anlatırsınız inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah 🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir