Gece Aşırı Ağlama ve Mama Olmadan Uyumama

139 görüntüleme
Elif İ. D.

Elif İ. D.

23 Ağustos 2025 04:57
Merhaba, bebeğime uyku eğitimi vermiştim. Yatağında desteksiz uyuyordu. Şu an 6ay 3haftalık. Dişimiz henüz çıkmadı çıkma belşrtiside yok henüz. Ama geceleri uykumuz o kadar bozuldu ki. Sanki bi yerine vurmuşuz öyle bağıra bağıra ağlıyor kucağa alıyoruz susmuyor sadece biberonu verince susuyor. İçinde ne olduğunun bi önemi yok su ya da mama olabilir. Gece sık sık bu şekilde oluyor. Sabahta 6-6.30da uyanıyor ağlayarak çünkü hala uykusu var ama uyumuyor bi daha. Gözleri kıpkırmızı ovuşturuyor esniyor ama uykuya geçmekte aşırı direniyor. Eylül 1de işe geri döneceğim ve bu sıralar böyle olması beni çok geriyor ne yapabilirim neden oluyor ne olur yardım edin ya 😞
H

Hülya N. İ.

23 Ağustos 2025 05:15
26.hafta civarında bir atak var belki o olabilir yada yeni gelisim gosterdikleri bir beceride uykulari bozuluyor ya yeni bir hareket ogrenirken ondan olabilir mi acaba umarim gecicidir.
Elif İ. D.

Elif İ. D.

25 Ağustos 2025 07:34
İnanın bilmiyorum gündüzleri iyiyiz keyifli uykuları kısmen iyi ama geceleri çok zor
E

Ecem Ç.

27 Ağustos 2025 05:21
benimde kızım 7 ay 3 haftalık ve aynı şeyleri yaşıyoruz. geceleri ağlayarak kalkıyor gözleri kapalı ama biberonu almadan susmuyor. içinde su ya da mama olması farketmiyor boşken bile susabiliyor. ama sürekli uyanık gibi hareketli ancak gözleri kapalı. sabah da sizin gibi 6-6:30’da uyanıyor gözleri kıpkırmızı zaten ama uyumuyor o saatten sonra asla. ben çalışıyorum şuanda ve çalışırken çok zorlanıyorum açıkçası. nedenini de anlamış değilim maalesef..
Elif İ. D.

Elif İ. D.

27 Ağustos 2025 13:35
Biz hala aynıyız maalesef. Ben de bir hafta sonra çalışmaya başlayacağım ve tedirginim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir