Gece Alarm Kurma
99 görüntüleme
Z
Zeynep E. O. ..
21 Haziran 2025 20:56
5 aylık bebeğim icin gece 3 saate alarm kuruyorum. Dr gece uyanınca diyor ama sağlık ocağındaki ebemiz ve emzirme danışmanları gece sütü önemli ve sut üretimi için gerekli diyor. Yani uyanmasa süt arz talep dengesi bozulmaz mı?
R
Rabia Ö. B.
21 Haziran 2025 20:58
Kendiniz uyanıp sağım yapın bebek uyusun
İ
İrem H.
21 Haziran 2025 20:59
3 saatte bir siz de cok yorulursunuz, bizimki gece uykusuna yatiyor ilk uyku uzun 4 saat sonra 2 saatte bir kendisi kalkiyor fakat bi ara uykuya dayanamadigim icin her uyandiginda emzirerek buna sanirim ben alistirdim. Gunduz de sık emzirerek sut uretimine katkida bulunabilirsiniz bence ben 9da yatiriyorum 1 de ben yatarken kipirdaniyor emiyor devam ediyor bence kendi haline birakin
Z
Zeynep E. O. ..
21 Haziran 2025 21:11
Rabia hanım sağım yaparsam bebeğim uyanırsa hemen sonrasında diye düşünüyorum.
İrem hanım hiç kendi haline bırakmadığım icin henüz uyku uyanıklık nasıl olur bilmiyorum. Ama birçok emzirme danışmanı ve ebe ısrarla böyle yapmanın iyi olduğunu söylüyor 🤷♀️
İrem hanım hiç kendi haline bırakmadığım icin henüz uyku uyanıklık nasıl olur bilmiyorum. Ama birçok emzirme danışmanı ve ebe ısrarla böyle yapmanın iyi olduğunu söylüyor 🤷♀️
R
Rabia Ö. B.
21 Haziran 2025 21:16
Uyanırsa sağdığınız sütü verirsiniz ben en kötü yapacak bir şey yok uzun uyumaya alışsın siz de dinlenin. Sizin dinlenmeniz de sütü artırır