Gece Ağlayarak Uyanması
131 görüntüleme
B
Burçin G. İ.
21 Temmuz 2025 19:35
Hocam merhaba.7 aylık Bebeğim gece uykularından bir saat arayla ağlayarak ve sürekli kıvranak uyanıyor bazen bu uyku uyanıklık arası daha kısa süreye de inebiliyor.Sabaha kadar 10 kez uyandığımız oluyor şu an desteksiz uykuyu kabul etmediği için memeye alıp uyutuyorum.Ayrıca geçmeyen idrar yolu enfeksiyonumuz da var.Bu tetikliyor olabilir mi?

Hilal T.
21 Temmuz 2025 19:40
Bu aylarda diş sancısı çok sık gece uyanmalarına sebep oluyor . Dişleri rahatlatmak lazım .
B
Burçin G. İ.
21 Temmuz 2025 19:42
denemediğim şey de kalmadı.. cevap verdiğiniz için teşekkür ederim önerdiğiniz deneyimlediğiniz bir yöntem var mı?
B
Buse A. ..
21 Temmuz 2025 19:51
Bugün canlı yayında aynı soruyu sordum hocaya diş dedi. Diş için tozlardan önerdi Tetagil Camilla ve de osanit
B
Burçin G. İ.
21 Temmuz 2025 19:52
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için tetagili kullanıyorum. Alternatif olarak dediğiniz diğer tozları da değerlendireceğim.

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
21 Temmuz 2025 19:53
İYE idrar yaparken yanmaya sebep olacağından gece çişini yaptığı sırada acı hissediyor olabilir. Diş sancılarıda ayrıca rahatsız eder. İye için ıslak mendili tamamen hayatınızdan çıkarın bol sıvı almasına özen gösterin, oturma banyosu rahatlatabilir tabi bunların hepsi destek amaçlı doktorunuzun uygun gördüğü tedaviyide aksatmamalısınız.
B
Burçin G. İ.
21 Temmuz 2025 19:55
teşekkürler,yenidoğandan itibaren ıslak mendil kullanmıyorum.bir tedavi sürecimiz var.diğer önerdiğiniz yöntemleri de deneyeceğim.
B
Büşra K. ..
21 Temmuz 2025 20:35
Merhaba diş sancısı için yarım çay bardağı zeytinyağı ile 4-5 adet karanfili eziyorum çok işime yarıyor buzdolabında 2 gün muhafaza ediyorum ayrıca temiz bir bezi ıslatıp buzluğa atıyorum donunca bebeğime veriyorum o da rahatlatıyor
B
Burçin G. İ.
22 Temmuz 2025 02:30
çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim.