Gece Ağlayarak Uyanma

77 görüntüleme
Ö

Öznur K.

23 Ağustos 2025 20:17
Oğlum 28 aylık her gece ağlayarak uyanıyor ve bağırıyor. Bu durumu min bir saat devam ettiriyor. Uyku rutinimiz var travmalık bir durumu yok yada korkacağı bir durumda yok bunu gözlemlerime dayanarak söylüyorum. Yaklaşık 1.5 senedir dönem dönem yaşıyoruz bu durumu bir ay boyunca her gece yapıyor bırakıyor 15-20 gün sonra tekrar başlıyor çok yıpratıcı bir hal aldı her gece o kadar bağırmaya ve ağlamaya çok üzülüyorum gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım. Bu durumu yaşayan anneler var mı varsa süreci nasıl atlattınız?
Fadile B.

Fadile B.

23 Ağustos 2025 20:37
Gece ağladığımda sizin onu sardığınızdan sonra uyuyorsa demek ki bebeğinizde biraz yalnızlık fobisi oluşmuş olabilir bu yüzden bebeğinizi o yukarı arkadaşı deneyebilirsiniz ya da e ağladığı zaman sakince uzaktan pışpış diyebilirsiniz hemen kucağı almaktansa öncelikle yatağında sakinleştirmeye alışabilirsiniz
Ö

Öznur K.

23 Ağustos 2025 20:40
Fadile hanım bu durum başladığında ilk 15dk hiç ellemiyorum gece terörü olabilir bulgusuyla bunu yapmam gerekiyor fakat öncesinde de dokunsam ağlıyor sussam konuşsam sarılmaya çalışsam yani aklınıza gelebilecek neyi yaparsam yapayım daha çok bağırıyor ağlıyor git diyor odadan çıkıyorum bu sefer çıktığım için ağlıyor geri giriyorum girdiğim için ağlıyor ve inanın gün içerisinde o kadar ilgileniyorum ki ekransız büyüyor sürekli oyun üretiyoruz günde en az iki saat dışarıdayız gününün mutlu huzurlu geçmesi için ne gerekiyorsa o yapılıyor
A

Ayşe N. C.

23 Ağustos 2025 20:43
Üfff aynısı bizde de var çok yoruldum sıfır gece uykusu beni sakinleştirmeye çalışıyorum su veriyorum bazen beraber uyuyoruz baş edebilen varsa yazın arkadaşlar bizede faydanız olaun
Ö

Öznur K.

23 Ağustos 2025 20:49
Bir saat o krizi yaşıyor mutlaka bir saat sonra gönlü olmaya başlıyor inanın çok zor bir durum üç aylık kolik bebek gibi ağlar mı bir çocuk her gece ağlıyor gerçekten derdini anlatabilir ne istediğini söyleyebilir bende soru yığını ne istiyosun ne yapalım onda tek bir şey bağırarak ağlama mental olarak bende çok yıprandım
A

Ayşe N. C.

23 Ağustos 2025 20:58
Anlıyorum seni bacım rabbim bize bol sabır versin çoçuklarımıza da bol uyku

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir