Gece Ağlama

131 görüntüleme
M

Merve C.

Premium Üye
18 Mart 2026 05:55
Kızım yenidoğan döneminden beri sürekli ağlayan bir bebek o zamanlar gazla mücadele ediyorduk daha sonra 4 buçuk aylıkken diş sürecine girdik ve bu olay devam etti şimdi de 6 aylık oldu geceleri canı acıyomuş gibi ağlayarak uyanıyo ilk zamanlar diş dedim ama şuan sanki bağırsaklarından ötürü gibi geliyor uzun süre probiyotik kullanan var mı acaba ya da benzer durum yaşayanlar ?
B

Büşbüş

18 Mart 2026 07:25
Ağlayarak uyanma genelde diş sancısı oluyor
N

Nur ..

18 Mart 2026 09:32
Benim bebeğim de 6.5 aylık uykusunda dönüyo eski haline dönemediği için ağlayarak bağıra bağıra uyanıyo
E

Ebru Ç.

18 Mart 2026 09:33
Bizde 6 aylıkken bi gaz sorunu yaşadık, sağlık ocağı metsil yazdı ama ehh ek gıdaya alısma sürecindenmiş sanırım şu an 7.5 aylık gaz sorunu baya azaldı gibi
N

Nur ..

18 Mart 2026 09:33
Sizinki ek gıda kaynaklı kabızlıktan dolayı da olabilir çıkımları ne durumda?
M

Merve C.

Premium Üye
18 Mart 2026 10:14
Nur 🌸
Sizinki ek gıda kaynaklı kabızlıktan dolayı da olabilir çıkımları ne durumda?
Kabızlık yok ama gaz olduğunu düşünüyorum
N

Nur ..

18 Mart 2026 10:51
Merve Cengiz
Kabızlık yok ama gaz olduğunu düşünüyorum
Ek gıda döneminde sindirim sistemleri tam gelişmediği için bu tarz şeyler olabiliyo maalesef
D

Damla

18 Mart 2026 21:25
Benim oğlum da ara ara yapiyor 5.5 ayligiz ben o çığlığın sebebini bir türlü bulamıyorum benden ayrılamadigi için ona yoruyorum çünkü gaz da rahat yapiyor dönemedigi için desem yatağa koyar koymaz yapmazdı gece beslenmesi için kalktığında cok zor yatiyor asıl şiddetli ağlama o zaman başlıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir