Gece 5 Defa Uyanıyor

175 görüntüleme
E

Elif Y.

26 Haziran 2026 07:34
Bebeğim 7 aylık gece 5 -6 defa uyanıyor emzirmezsem geri uykuya geçemiyor emziği de kabul etmiyor oda sıcaklığına ve kıyafetlerine dikkat ediyorum neden bu kadar uyanıyor ne yapmalıyım bilmiyorum
Begüm A.

Begüm A.

26 Haziran 2026 07:39
Diş çıkarıyor olabilir mi
T

Tuğçe K. ..

26 Haziran 2026 08:12
Belli bir dönem illa ki o uyanmalar oluyor. Dönerken uyanıp uykuya geçememiştir. Alanı dar gelmeye başlamış olabilir. Sıcaklık etkisi olabilir. Az daha büyümesi lazım sabır yani.
R

Rukiye ..

26 Haziran 2026 08:49
4. Aydan beri aynı durumdayim dediğiniz sayıyı bile geçiyor yanıma aldım artık 2 aydır da yanımda ama o bile fayda etmedi napicam şaşırdım
C

Cennet ..

26 Haziran 2026 08:50
Benim oğlumda yedi aylık. Mama ile besleniyor. 15-20 gün önce dediğiniz gibi neredeyse saat başı diyebileceğimiz sıklıkta uyanıyordu. Beşiği kaldırdım yerde yatıyoruz şimdi 3-4 kere mama için uyanıyor
Y

Yağmur K.

26 Haziran 2026 10:03
Biz de dördüncü aydan beridir aynı durumdayız, bebeğimin kilo alımı da düşük ilerlediği için her uyandığında emmek istemesine engel olmadım ama şu an yedi aylığız ve saat başı kalkıyor memeyi emmeden de uyumuyor. Mama, emzik ve bazen biberon da dahil kabul etmiyor hiçbir şekilde. Üç aydır uyku uyumuyorum nasıl düzelecek hiç inancım kalmadı artık.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir