Gece 4 Uyanmaları

120 görüntüleme
B

Busra K. A.

11 Şubat 2026 04:28
Kızım 14 aylık, gündüz iki uyku yapıyor toplam en fazla 3 saat. Yataklarımız ayrı dört aydır. Gece uykusuna 08.30 gibi geçiyor. Bu aralar uykuya geçmekte zorlanmaya başladı tekrar, uyuması genelde uzun sürüyor. Bir aydır her gece dört beş gibi kesinlikle uyanıyor. Sabah altı buçuk yediye kadar ağlayarak yanından kalktığımız an uyanarak bölük pörçük uyuyor. Tam bir düzeni oluyor dediğimiz an başa sarıyor gibiyiz bu gece uyanmalarının sebebi ne olabilir nasıl çözeceğim
Kübra E. .

Kübra E. ..

11 Şubat 2026 07:29
Merhaba benim bebeğim de şuan 13 aylık. Dediğiniz durumu 1 ay öncesine kadar yaşadık. Gündüz uykularını kısalttıktan sonra bu uyanmalar bitti. Toplam 2 saati geçirmedim. İlk uyku uzun olursa 1,5 saat kadar ikinci uykusunu mutlaka 30-40 dk tuttum daha uzun uyumasına izin vermedim. Akşam uykusu 17.30 da geçerse uyandırdım. Bir de böyle deneyebilirsiniz.
Kübra E. .

Kübra E. ..

11 Şubat 2026 07:30
Gece uykusunu da 21.00 e çekebilirsiniz zorlanıyorsa.
B

Busra K. A.

11 Şubat 2026 07:42
Teşekkür ediyorum ben de yoruluyor mu acaba diye düşündüğüm için uykuları kısaltmak gelmemişti aklıma 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir