Gece 2. Uyku
91 görüntüleme
B
Berru
16 Aralık 2025 06:37
1.5 aylık bebeğim 21-22 arası gece uykuna yatıyor. 2-3 arası acıktığı için uyanıyor ve bi daha uyutamıyorum. Yatağına koyduğum an kalkıyor

merve
16 Aralık 2025 06:49
O aylarda normal zaten uyumasını beklemeyin benim kızım da o saatlerde uyanıyordu belli bir saat sonratekrar uyuyordu
B
Berru
16 Aralık 2025 07:00
Sonra tekrar uyumuyor ama sabaha kadar oturuyoruz🥲🥲
E
Ebru Ç.
16 Aralık 2025 07:06
Doymuyor olabilir mi veya gazı olabilir
A
Ayşegül Ü.
16 Aralık 2025 07:16
Eğer huzursuzsa gaz olabilir, benim bebeğim gazını çıkaramadığı için gece 3-4 saat uyanık kalıyordu, yani aslında ben gazını çıkardığını düşünüyordum ama doktora gittiğimizde oğlumun bir gaz yumağı olduğunu fark ettim. Bi sıkıntısı vardır, yoksa 45 günlük bebek en fazla 1 saat sonra uyur.
B
Berru
16 Aralık 2025 07:20
Bizimkinde bir tuhaflık var sanırım uyku araları 3-4 saati bile buluyor.aynısını bende diyorum bu ayda bi bebek 1 saate uyumalı diye🥲 gaz masajı yapıyoruz çıkarıyorda aslında anlamadım ama bi doktoruna danışayım. Teşekkürler kızlar 🫶
A
Ayşegül Ü.
16 Aralık 2025 07:25
Ah o gazlar, ne kadar çıkarırsak çıkalım bitmiyorlar, zaten çıkarmaya çalışana kadar çocuk hem yoruluyor hem tekrar acıkıyor, bu kez beslendiği için yine gaz. Yani kısır döngü, 3 aylık olunca rahatlarsınız inşallah. Doktor belki gaz damlası probiyotik vs verebilir o da bağırsak gelişimini hızlandırır.
B
Berru
16 Aralık 2025 07:37
3 ayı iple çekiyorum gerçi o zamanlarda başka sıkıntılar başlayacak🙏🏻
B
Büşra K.
16 Aralık 2025 19:43
Bebeğiniz uyanmadan genelde kalktığı saatlerde yatağından alıp emzirip geri koymayı denediniz mi? Uyanırsa da göz teması kurmadan ve konuşmadan loş ışıkta tekrar uykuya yatırıyordum ben. Gece uyandığında aydınlık ortama çıkartıp konuşulduğunda gece gündüzü ayırt edemeyip gündüz sanıp oyun isteyebiliyorlar. Sabırla odada sessizce uyutmaya çalışarak belki başarılı olabilirsiniz. Sabırlar diliyorum
B
Berru
16 Aralık 2025 19:50
Bunu denememiştim hiç işe yarayabilir teşekkür ederim 🙏🏻