Gece 2 Saatte Bir Kalkıp Emmesi
178 görüntüleme
Z
Zinnet K.
6 Ağustos 2025 02:25
Bebeğim doğduğu günden beri geceleri 2 saatte bir kalkıp emmip tekrar uyuyor. Özet olarak saat akşam 7 de yatırıyorum sonra 8 gibi kalkıyor emiyor yatıyor sonra 10 daha sonra 1 buçukta sonra 4 veya 4 buçukta kalkıp emiyor sonraları ise saat başı kalkıyor. Gündüzde sık sık emziriyorum doymuyor mu anlamıyorum yada alışkanlık mı

Gizem K.
6 Ağustos 2025 03:35
Bende aynı durumu yaşıyorum 7 ay 24 günlük bebeğim. Tek çare mama vermeyi denemek olacak sürekli emdiği için süt stopum yok. Sizin kaç aylık
Z
Zinnet K.
6 Ağustos 2025 04:15
Şuan 5 buçuk aylık. Çok yorucu bir süreç. Doymuyor diye düşünüyorum ama çişli bez sayısıda iyi hatta çoğu kezde fazlasını kusuyor. Doktorada gittim söyledim durumu ne güzel emsin işte diyor. Ye iyide emmeyip gece çok güzel uyuyan ve gelişimi çok iyi olan bebeklerde var. Valla anlamadım gitti.
D
Damla a.
6 Ağustos 2025 04:35
Bizdede aynı sorun var sanırım alışkanlık ilk haftalar sarılıktan dolayı gece sık sık uyandırıp emziriyodum sarılık geçtikten sonrada bu alışkanlık devam etti ve 4 aydır geçmedi emerek uyutmamaya çalışın duş aldırıp üzerini filan giydirmeden direk emziriyorum sonra masaj ve üst giyimi yaptıktan sonra uyuyunca gece pek meme istemiyor nadirde olsa
Z
Zinnet K.
6 Ağustos 2025 05:00
Bizimde sarılık olmuştu o zamanlar tabi sık sık uyandırmaya çalışıp emziriyordum alışkanlıkta olmuş olabilir
K
Kübra Ö.
6 Ağustos 2025 06:03
14. Aydayız hala aynı 2 saatte bi emme ve 5 ten sonra saat başı uyanıp emme
G
Gülender Ö.
6 Ağustos 2025 06:15
Bizim de aynı sorun var 6 aylık oldu gece 2 saatte bir kalkıyor bu aralar uyku gerilemesinden beri geceleri çok zorlanıyorum çözüm bulamadım. Benim de bebeğim sarılık olmuştu ondan kaynaklanıyor olabilir.
İ
İrem S.
7 Ağustos 2025 17:08
Bebeğim 10 gün sonra 1 yaşında olacak yazdığınız her şeyi yaşıyorum gelişimi gayet iyi bir bebek açlıktan değil alışkanlıktan ve emme destekli uyduğu için uykuya kendi kendine dönememekten olduğunu düşünüyorum. Artık bir ay sonra da işe döneceğim için gece beslenmesine bi şekilde son vermeye karar verdim bence bunu daha erken aylarda yapsaydım her şey daha kolay olabilirdi ama o sürece cesaret edemedim hiç şimdiyse mecburum:( tecrübeli anneler varsa fikirlerini alabilirim ben de :)