Geç Yürüme
89 görüntüleme
V
Vildan G.
16 Temmuz 2025 06:01
Bebeğim 15 aylık halen yürümüyor . Elinden tutup yürüyor hatta elinden tutunca koşuyor . Ama tek başına yürümüyor . Ellerini bırakınca sabit durabiliyor. Bu durum normal mi
T
Türkan ..
17 Temmuz 2025 14:18
Doktora sordunuzmu hic
T
Tuğba Ç. Ö.
17 Temmuz 2025 14:29
Benim kızım da 13 aylık olmak üzere aynı anlattığınız durum biz de de var doktora sordum normalmiş 18 aya kadar
V
Vildan G.
17 Temmuz 2025 14:41
Evet bize de öyle dedi doktorumuz benzer surum olan var mı acaba diye yazmak istedim
G
Gizem E.
19 Temmuz 2025 05:47
Benim oğlumda öyleydi koltuklara tutunup gidiyormu? Adımladıktan 2 ay sonra yürüdü cesaret edemiyorlar. Babası bi aksam cearetlendirdi yürüdü sizde öyle yapın derim oyun oynatırken yürüttü en başta siz korkmayın düşmesinden düşebilir güvenli zeminde yüz şeklinizden tepkinizden bile korkuyorlar düşünce afferiim diyip alkışladık biz baska odalara gitmesi için cesaretlendirdik hosuna gitti yine yürümeye devam etmesi 1 gün sonra bi baktım yürüyerek mutfaga geldi yapabileceğini düşmekten korkmamak gerektiğini öğrenmeli

Merve B.
19 Temmuz 2025 05:53
18 aya kadar normal
V
Vildan G.
19 Temmuz 2025 05:57
Evet koltuğa tutunup adımlar , oyuncaklarına tutunup adımlar . Teşekkürler
G
Gülşan S.
20 Temmuz 2025 19:13
Evet benim bebeğimde  elimizi tuttuğunda veya bir yere tutunarak görüyordu ama elini biraktigimiz anda yürüyebilmesine rağmen direk yere oturuyordu aşırı korkuyordu daha sonra evin içerisinde yürüme arkadaşıyla çok fazla antrenman yaptırdık ilk önce evin içerisinde artık bırakarak yürümeye başladı ama dışarıda hala yürümüyordu sonra yürüme arkadaşını artık dışarıya çıkardık oranın da güvenli olduğunu aşılamaya çalıştık 1.02 adım 1.02 adım derken artık korkmadan yürümeye başladı korkusunu yendi yanına yürümeye başlayacaktır😊