Geç mi Kaldım:(

135 görüntüleme
S

Sinem K.

8 Ocak 2026 08:35
Merhaba bebeğim 7 ay 8günlük. Dk: 3580g/52cm. Şuan: 8710g/71cm. 6.ayını tamamladığı zaman katı gıda tadımlarına başladık. Her öğünde ortalama 1 tatlı kaşığı yedi veya yemedi, hala istekli bir şekilde emdiği için ve boyu kilosu yerinde olduğu için hiç önemsemedim. Dün adını çok iyi diye duyduğumuz bir Dr u ziyarete gittik tanışmak için, boyunu kilosunu ölçtü şimdilik her şey yolunda ama ek gıdada çok geride kalmışsınız günde beş öğün yemeli bu çocuk anne sütü yetersiz kalır dedi:/ Yaklaşık 1 kase (250ml) yemeliymiş her öğünde. ama kızım 2 tatlı kalıpından fazla yemiyor şuan. Ben doğru gittiğime çok inanıyordum ama dün yıkıldım resmen. Ek gıda tadımlarına başlayalı 40-50 gün oldu daha 5 öğün nasıl yesin bu çocuk :/
B

Billur O.

8 Ocak 2026 08:40
Her öğünde bir kasemi 🙄 beş defa günde bebek ya bu 12 ay hala mama veya anne sütü ağırlıklı diye biliyorum bence siz boşuna canınızı sıkmayın afaki bi miktar mideleri ne ki zaten
B

Burçak K.

8 Ocak 2026 08:51
Bencede çok saçma 5 öğün ne çok fazla hala tadım aylarındayız emmeside güzelse korkulacak hiçbir şey yok
B

Beyza B.

8 Ocak 2026 09:25
Kesinlikle doğrusunu yapıyorsunuz. Sunun ama asla ısrar etmeyin. Anne sütü yeterli. Benim oğlum 1 çay kaşığı bile yemezdi ben sabırlı olamadım yesin diye uğraştım şuan 17 aylık hala yemiyor. Israr ters tepiyor sakın yapmayın çok pişmanım
S

Sinem K.

8 Ocak 2026 09:34
Hepinize ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim 🙏 herkesin bebeği ve bünyesi farklı tabiki ama bazı çerçeveler hepimiz için ortak ben de sizlerin dediği gibi düşünüyorum ve öyle devam edicem.
M

Merve A. ..

8 Ocak 2026 10:03
5 öğün derken örneğin ikisi katı gıdaysa üçü anne sütü olacak şekilde demek istemiştir ayrıca o aylarda o kadar ml yemez biraz abartmış

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir