Geç mi Kaldım:(
135 görüntüleme
S
Sinem K.
8 Ocak 2026 08:35
Merhaba bebeğim 7 ay 8günlük. Dk: 3580g/52cm. Şuan: 8710g/71cm. 6.ayını tamamladığı zaman katı gıda tadımlarına başladık. Her öğünde ortalama 1 tatlı kaşığı yedi veya yemedi, hala istekli bir şekilde emdiği için ve boyu kilosu yerinde olduğu için hiç önemsemedim. Dün adını çok iyi diye duyduğumuz bir Dr u ziyarete gittik tanışmak için, boyunu kilosunu ölçtü şimdilik her şey yolunda ama ek gıdada çok geride kalmışsınız günde beş öğün yemeli bu çocuk anne sütü yetersiz kalır dedi:/ Yaklaşık 1 kase (250ml) yemeliymiş her öğünde. ama kızım 2 tatlı kalıpından fazla yemiyor şuan. Ben doğru gittiğime çok inanıyordum ama dün yıkıldım resmen. Ek gıda tadımlarına başlayalı 40-50 gün oldu daha 5 öğün nasıl yesin bu çocuk :/
B
Billur O.
8 Ocak 2026 08:40
Her öğünde bir kasemi 🙄 beş defa günde bebek ya bu 12 ay hala mama veya anne sütü ağırlıklı diye biliyorum bence siz boşuna canınızı sıkmayın afaki bi miktar mideleri ne ki zaten
B
Burçak K.
8 Ocak 2026 08:51
Bencede çok saçma 5 öğün ne çok fazla hala tadım aylarındayız emmeside güzelse korkulacak hiçbir şey yok
B
Beyza B.
8 Ocak 2026 09:25
Kesinlikle doğrusunu yapıyorsunuz. Sunun ama asla ısrar etmeyin. Anne sütü yeterli. Benim oğlum 1 çay kaşığı bile yemezdi ben sabırlı olamadım yesin diye uğraştım şuan 17 aylık hala yemiyor. Israr ters tepiyor sakın yapmayın çok pişmanım
S
Sinem K.
8 Ocak 2026 09:34
Hepinize ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim 🙏 herkesin bebeği ve bünyesi farklı tabiki ama bazı çerçeveler hepimiz için ortak ben de sizlerin dediği gibi düşünüyorum ve öyle devam edicem.
M
Merve A. ..
8 Ocak 2026 10:03
5 öğün derken örneğin ikisi katı gıdaysa üçü anne sütü olacak şekilde demek istemiştir ayrıca o aylarda o kadar ml yemez biraz abartmış