Geç Kaka Yapma

198 görüntüleme
E

Elif Y.

22 Mart 2026 08:02
Bebeğim 3-4 günde bir kaka yapıyor yapamadığı için huzursuz hep ve yaptığı zaman da yoğun kıvamlı normal

mi (4aylık)
Ö

Özlem

22 Mart 2026 09:08
Bizimde öyleydi doktor normal demişti. Bir haftaya kadar bekleyin demişti.

Benim oğlumda 7 aylık gece uykusunda bezini hiç ıslatmıyor. Hep kuru 8-9 saat boyunca. Sürekli dönüp duruyor ama işeyemiyor. Sizce normal mi kızlar ? Sizde de böyle olan var mı
H

Hilal S.

22 Mart 2026 11:27
Özlem Şimşek

Benim oğlumda 7 aylık gece uykusunda bezini hiç ıslatmıyor. Hep kuru 8-9 saat boyunca. Sürekli dönüp duruyor ama işeyemiyor. Sizce normal mi kızlar ? Sizde de böyle olan var mı
maalesef normal olduğunu düşünmüyorum çiş yapmaması yeterli beslenemediğine işaret
.

.....

22 Mart 2026 12:43
Özlem Şimşek

Benim kızım 4 bucuk aylık gece hiç çiş yapmaz 8 9 saat bezi kuru kalır ama sabahtan akşama kadar da bezimiz dolar sürekli değiştiririz gece kuru gündüz ıslak durum bizdede böyle ben sorun etmiyorum çünkü gündüz yeterli bez sayısı çıkıyor 
Ö

Özlem

22 Mart 2026 16:33
Hilal Sezer
maalesef normal olduğunu düşünmüyorum çiş yapmaması yeterli beslenemediğine işaret
Sabahtan akşama kadar 4-5 kez ıslatıyor ama gene de teşekkür ederim
Ö

Özlem

22 Mart 2026 16:33
.....
Benim kızım 4 bucuk aylık gece hiç çiş yapmaz 8 9 saat bezi kuru kalır ama sabahtan akşama kadar da bezimiz dolar sürekli değiştiririz gece kuru gündüz ıslak durum bizdede böyle ben sorun etmiyorum çünkü gündüz yeterli bez sayısı çıkıyor 
Aynen bizimde öyle çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
.

.....

22 Mart 2026 18:55
Özlem Şimşek
Aynen bizimde öyle çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Kızım kakayı 3 günde bir yapıyor uzun süre geçerse su veriyorum çay kaşığı ile iki üç kere o gün genelde hemen yapıyor eğer mama ile besleniyorsa iki günde bir çay kaşığı ile su vererek kaka yapmasını destekleyebilirsiniz günde 5 kere çiş varsa iyi bence 
D

Duygu B.

27 Mart 2026 19:04
Benim bebeğimde 3.5 aylık sadece anne sütüyle besleniyor 6 gündür kaka yapmadı bu şekilde olan varmı ne yaptınız
E

Ecem ..

28 Mart 2026 01:27
Bizimde öyleydi mamayla beslenıyosa o yapıyodur gunde 1 tatlı kasını gecmıcek kadar zeytın yagı verın rahatlatıyo
F

Funda T.

3 Nisan 2026 00:18
Özlem

Bizim doktorumuz sorun değil dedi . 24 saat içinde 5-6 ıslak bez yeterli dedi , tüm günü değerlendirin demişti
F

Funda T.

3 Nisan 2026 00:19
Duygu Büyükçiçek
Benim bebeğimde 3.5 aylık sadece anne sütüyle besleniyor 6 gündür kaka yapmadı bu şekilde olan varmı ne yaptınız
Bemde aynı durumdayım gaz çıkarıyor ama 6. Gündür kaka yok . Sadece anne sütü alıyor doktoru 7/10 gün arasına kadar bekle huzursuzlanırsa fitil dedi
Ş

Şirvan Ç.

3 Nisan 2026 19:38
Bizimle 4 aylık olana kadar böyleydi çok sancılı bir süreçti Şimdi de kaka düzeni yok ama hiç yoktan da sancılı geçmiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir