Geç Kaka Yapma

109 görüntüleme
M

Melike Ş.

10 Mart 2026 11:06
Bebeğim şu an 7 buçuk aylık 3 aylık oldugundan beri kakasın 2 3 günde bir yapıyor ilk zamanlar 6 7 günü bile bulduğu oldu doktorumuz ek gıdaya geçtiği zaman düzelir dedi ama hala 2 günde bir yapıyor anne sütü alıyor ek gıdada günde iki ana öğün veriyorum yine aynı yaptığı zamanda katı yapıyor bazen yeşil bazen hardal rengi
Yasemin Ş. .

Yasemin Ş. ..

10 Mart 2026 11:10
Benim bebeğimde öyle kabız değilse normal anne sütü aşan bebeklerde olabiliyor benim kızımda 3 günde 4 günde bir yapıyor anne sütü alıyor sadece
M

Melike Ş.

10 Mart 2026 11:12

Yasemin Şahin

Benim bebeğimde öyle kabız değilse normal anne sütü aşan bebeklerde olabiliyor benim kızımda 3 günde 4 günde bir yapıyor anne sütü alıyor sadece

Çok katı yapıyor bazen kakasını yapsa bile tam yapmıyor az az yapıyor bu aralar ek gıdaya rağmen düzelmedi tereddüt ettim biraz ama 5 6 günü bulmuyor yapmaması hepte kakasını yumuşatacak şeyler yediriyorum kabız olmasın diye kabız değil sanırsam
Yasemin Ş. .

Yasemin Ş. ..

10 Mart 2026 11:14

Melike Şahin

Çok katı yapıyor bazen kakasını yapsa bile tam yapmıyor az az yapıyor bu aralar ek gıdaya rağmen düzelmedi tereddüt ettim biraz ama 5 6 günü bulmuyor yapmaması hepte kakasını yumuşatacak şeyler yediriyorum kabız olmasın diye kabız değil sanırsam

Ek gıda aldığı için katı yapıyordur artık yinede dikkat esinnkanızlıpa çevirmesin ama bence korkmayın yani dediğim gibi benim bebeğimde öyle her gün kaka yapmıyor yavaş yavaş düzelir bağırak alıştıkça ek gıdaya
E

Eda K. ..

10 Mart 2026 11:21
Rengi çok normal, salyalı veya kanlı olmadığı sürece sorun yok. Benim bebeğimde alerji takibi yapıyoruz ordan biliyorum. Besin alerjisi ihtimaline baktınız mı alerji genellikle [2.aydan](2.aydan) sonra ortaya çıkıyormuş belirtileri. Biz kaka aralığımız uzun ve sancıları olduğu için doktor doktor gezerken öğrenmiştik.
M

Melike Ş.

10 Mart 2026 11:23
Sancısı bir huzursuzluğu yok ek gıda sürecinde bir çok ürünü yedi herhangi bir alerji sorunu gözlenmedi sadece süt ürünleri yoğurt peynir gibi yediği zaman yüzünde değdiği yerlerde kızarıklık oluşuyor onun dışında 3 4 aylık olduğu zamanlar 7 günü bile buluyordu yapmaması çok nokta kadar kan olmuştu kakası sert olduğu için ama bu sıralar kan veya salya yok
Ş

Şerife E.

10 Mart 2026 14:24
Merhabalar , benim kızım da kakasını 3-4 günde bir yapıyor ama bazen onu bile azıcık yapıyordu . Kendim kapalı pakette gün kurusu aldım 4-5 taneyi üstünü geçecek kadar su koydum kaynattım iyice . Blenderdan geçirdim iki üç gün onu verdim iki üç çay kaşığı , çok güzel kaka çıkışı oldu , ben de arkadaşımdan öğrendim siz de deneyebilirsiniz.
M

Melike Ş.

10 Mart 2026 15:25

Şerife E.

Merhabalar , benim kızım da kakasını 3-4 günde bir yapıyor ama bazen onu bile azıcık yapıyordu . Kendim kapalı pakette gün kurusu aldım 4-5 taneyi üstünü geçecek kadar su koydum kaynattım iyice . Blenderdan geçirdim iki üç gün onu verdim iki üç çay kaşığı , çok güzel kaka çıkışı oldu , ben de arkadaşımdan öğrendim siz de deneyebilirsiniz.

Evet dediğiniz gibi geçen yaptım ama az bir şey verdim hemen kaka yaptı devam edicem ona
M

Melike Ş.

10 Mart 2026 15:26

Yasemin Şahin

Ek gıda aldığı için katı yapıyordur artık yinede dikkat esinnkanızlıpa çevirmesin ama bence korkmayın yani dediğim gibi benim bebeğimde öyle her gün kaka yapmıyor yavaş yavaş düzelir bağırak alıştıkça ek gıdaya

Teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir