Gebeyim Emziriyorum Sürekli İshal

127 görüntüleme
M

Meryem ..

26 Haziran 2025 21:52
Merhabalar oğlum 14.5 aylık kilosu boyu yemesi içmesi çok güzel bende 2 aylık gebeyim fakat oğlum 1 aydır geçmeyen ishal probiyotik veriyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor doktordan kan gaita verdik temiz çıktı başka hiçbir belirti yok ateş vs vs
Gebelikten emzirdiğim içinmi ishal? Kocakarı lafı ama herkes böyle söylüyor tahlillerde temiz çıkınca başka bişeyden çözemiyorum lütfen yardımcı olun
M

Meryem ..

26 Haziran 2025 22:04
Kimsenin bilgisi yokmu @osman gönülal hocam cevaplarsanız sevinirim
Y

Yasemin İ. K.

26 Haziran 2025 22:12
Ben ikinci bebeğime hamile kaldığımda bebeğim 7aylıktı. Oğlum 1yaşına girene kadar yani gebeliğimin 5.ayına kadar emzirmeye devam ettim. İshal vs herhangi bir şey olmadı, zaman geçtikçe sütüm azaldı ve sarı renge döndü. Kolostrum gelmeye başladı yani. Bebeğim emmek istemedi ve bıraktı. Sizin bebeğiniz de 14,5 aylıkmış zaten zamanla bırakabilir ama hamileyken süt kolostruma dönünce ishal yapabiliyor.(kolostrum:sarı yoğun kıvamlı süttür, yenidoğan bebek ilk kakasını rahat yapsın diye ve kilo alsın diye doğumdan sonra ilk günlerde gelir. Hamileyken oluşmaya başlar)
M

Meryem ..

26 Haziran 2025 22:16
Teşekkür ederim yanıtınız için neyden olduğunu bir türlü çözemiyorum kafayı yemek üzereyim emzirmeyi kesmekte istemiyorum ama yol ona doğru gidiyor en azından deniycem bi kaç gün emzirmesem ishali kesilirse ondan olduğunu anlarım sanırım
M

Meryem ..

26 Haziran 2025 22:22
M

Meryem ..

26 Haziran 2025 22:26
Y

Yasemin İ. K.

26 Haziran 2025 22:47
Evet deneyin bakalım, bence sütün içeriğinden dolayıdır dediğim gibi. Bebeğiniz zaten yaşını geçmiş, emzirmeyi sonlandırsanız da sorun olmaz, üzülmeyin. Her bebek kısmetini alır. Artık kardeşi emecek yakında 🙂 sağlıkla gelsin
G

Gamze Ç. ..

26 Haziran 2025 23:31
18 aylık bebeğim var biride 4.5 aylık ikisinide emziriyorum hamileykende emzirdim eğer karnınızdaki bebeğin cinsiyeti şuanki bebeğinizin cinsiyetinden farklıysa böyle birşey yapabiliyormuş diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama çevremde sizin yaşadığınızı yaşayan hatta süt zehirlenmesi bile yaşayan var
M

Meryem ..

27 Haziran 2025 05:55
Gamze hanım süt zehirlenmesi yaşayan var demişsiniz ne yaşadılar tam olarak acaba anlatabilirmisiniz
G

Gamze Ç. ..

27 Haziran 2025 06:16
İshal kusma. Ara sıra ateş bazısıda vücudunda minik döküntüler karın ağrısı hatta bi arkadaşımın oğlu vardı kızına hamileyken bilmeden emzirmiş ona bağlıyor ne kadar doğru bilmiyorum ishalden dolayı hastanede yatmıştı emzirmeyi sonlandırdığında yaşadığı durum ortadan kaybolmuştu
M

Meryem ..

27 Haziran 2025 11:45
Teşekkür ederim sanırım bende kesicem başka yolu yok gibi kimisine dokunuyor kimisine dokunmıyor demekki
Y

Yasemin İ. K.

27 Haziran 2025 11:59
Rabia Hanım hamile kalıp diğer bebeği memeden ayırmak gerçekten çok zor. Hamileliğin de etkisi ile duygusallık artıyor, ben günlerce ağlamıştım 🙂 ama geçiyor, bebek de anne de alışıyor üzülmeyin
M

Meryem ..

27 Haziran 2025 18:46
Evet gerçekten çok zor normalde emzirmeyi hiç sevemedim 😂 ama böylede bırakmak istemiyordum tabiki hayırlısı napalım nasibi bu kadarmış diyelim🥺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir