Gebelikte Prilam Kullanımı
276 görüntüleme

Elif O. ..
28 Ağustos 2026 10:40
Merhaba gebelikte prilam tek sefer de en fazla kaç tane kullanılabilir?
B
Busra B.
28 Ağustos 2026 11:10
doktorunuza mesaj atabilirsiniz sizin mide bulantınızın yoğunluğuna göre bir kullanım önerecektir benim çok mide bulantılı geçmişti her seferinde dozu doktor söyledi azaldıkça dozu da azalttı

Elif O. ..
28 Ağustos 2026 11:14
Ablam için sordum doktoru devlet hastanesin de olduğu için soramıyoruz doktorun hergün muayenesi de yok teşekkür ederim yine de

Hatice C. ..
28 Ağustos 2026 11:30
Ablam için sordum doktoru devlet hastanesin de olduğu için soramıyoruz doktorun hergün muayenesi de yok teşekkür ederim yine de
B
Busra B.
28 Ağustos 2026 11:33
p class="p1"Tedavinin birinci gününde önerilen doz, uyku vaktinden önce iki adet PRİLAM DR tablettir.
Eğer bu doz yeterli düzeyde semptomları kontrol altında tutabiliyorsa, yatmadan önce her gün
iki adet tablet almaya devam edilir. İkinci günün öğleden sonra semptomlar devam ediyorsa,
akşam yatmadan önce standart doz olan iki tableti alınıp, üçüncü günün başından itibaren bir
tablet sabah, iki tablet yatmadan önce olmak üzere üç tablet almaya, dördüncü günden itibaren
bir adet sabah, bir adet öğleden sonra ve iki adet yatmadan önce olmak üzere dört tablet almaya
başlanmalıdır.
Günlük olarak önerilen maksimum dozaj 4 tablettir (bir adet sabah, bir adet öğleden sonra ve
iki adet yatmadan önce).
Eğer bu doz yeterli düzeyde semptomları kontrol altında tutabiliyorsa, yatmadan önce her gün
iki adet tablet almaya devam edilir. İkinci günün öğleden sonra semptomlar devam ediyorsa,
akşam yatmadan önce standart doz olan iki tableti alınıp, üçüncü günün başından itibaren bir
tablet sabah, iki tablet yatmadan önce olmak üzere üç tablet almaya, dördüncü günden itibaren
bir adet sabah, bir adet öğleden sonra ve iki adet yatmadan önce olmak üzere dört tablet almaya
başlanmalıdır.
Günlük olarak önerilen maksimum dozaj 4 tablettir (bir adet sabah, bir adet öğleden sonra ve
iki adet yatmadan önce).
B
Busra B.
28 Ağustos 2026 11:34
direkt prospektüsü attım
B
Busra B.
28 Ağustos 2026 11:35
bana çok faydası oldu bu ilacın ama temiz hava gibisi yok başka geçiren bişiy olmuyor zaten bulantıyı biri parfüm sıkmış olsa kusuyordum isterse channel olsun

Elif O. ..
28 Ağustos 2026 11:46
teşekkür ederim herkese 😊
T
Tuğba G.
28 Ağustos 2026 12:02
Ben de kullandım 6 aya kadar ilk başlarda günde 3 kere aldım sabah akşam sonra sabah akşam 2 ye düşürdğm sonra azalınca sadece sabahları 1 tane aldım doğum yapana kadar da bulantım oldukça 1 tane sabahları kullandım doktor 3 demişti
Yükleniyor...