Gebelikte Kepek ve Sivilce Sorunu Yardımmm

51 görüntüleme
Z

Zeynep E. B.

24 Temmuz 2025 23:29
Hayatım boyunca yaşamadığım kepek sorunu gebelikte ortaya çıktı. Doğum yaptım hala Sorun devam ediyor bunun için bir şampuan öneriniz var mı acaba? Ve gebelikte yüzüm sivilceyle doldu kız bebeğim var ona bağlıyorum😄 doğumdan sonra geçer dedim ilk bir hafta yüzüm çok güzelleşti bütün sivilcelerim gitti sonrasında tekrardan yüzümün her yeri sivilce doldu anlım yanaklarım çenem sivilce ilacı kullanamıyorum emzirdiğim için basit kremler kullanıyorum azelderm gibi ama asla bir faydası yok yüzüm daha da kötü hale geliyor bu durum ne zaman geçecek benim gibi yaşayan var mı çare bulan var mı lütfen yardımcı olur musunuz😕
İ

İpek Ş. ..

24 Temmuz 2025 23:59
Aynı durum bende de mevcut emzirme döneminde ilaç yasak azalderm de asla bir işe yaramıyor acnemix biraz toparladı yüzümü. Emzirmeden kesince zoretanin basliycz dedi kızım 3 aylık ve ben iki yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum. Yapacak bir şey yok malesf.
T

Tuğba Y. K. ..

25 Temmuz 2025 00:08
Hormonal bisey gibi geldi bana. Bi endokrin görse daha iyi sanki.
H

Halime K.

25 Temmuz 2025 00:20
Bir tanıdığım benzer sorunları yaşıyordu o prp yaptırmıştı yüzüne fayda görüyordu bir araştırın isterseniz yanlış yönlendirmek istemem
Z

Zeynep E. B.

25 Temmuz 2025 08:10
Evet bende 2 yaşına kadar inşallah emziriirm diye düşünüyorum. İnşallah hormonlar bu süreçte düzene girer ya yoksa yüzüm cok kötü halde kilom almış başını gıdıyor kafayı yıyecegım :( geçen tekrar gıttım cildiyeye Akela forte yazdı kullanan varmı acaba
Z

Zeynep E. B.

25 Temmuz 2025 08:10
Prp emzırme dönemınde yaptırılıyormu acaba?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir