Gebelikte Kaşıntı
154 görüntüleme
A
Ayşe N. B. T.
27 Haziran 2025 15:12
25+4 ellerimde saç diplerimde ayaklarımda belirli bölgelerde şiddetli kaşıntı yanma oluyor sebebini daha anlayamadım günlük olarak nemlendirici kullanıyorum
A
Arzu G.
28 Haziran 2025 08:12
Duşta ve gece kasintinin şiddeti artıyorsa uyuz olabilir mutlaka görünün cildiyeye.
M
Müge Y. A.
29 Haziran 2025 05:43
Kaşınma 31. Haftada bende de başlamıştı, gebelik kolestazı teşhisi aldım. Mutlaka bir doktora görünün.
A
Ayşe K.
3 Temmuz 2025 18:09
Gebeliğimde benim de ayaklarım kaşınıyordu. Kabus gibiydi. Pek tedavisi de yok açıkçası malum hamilelik kullanacağın şeyler de kısıtlı. Bepanthol sensiderm kaşıntı giderici krem iyi gelmişti bana. Kortizonlu kremler kullanılamadığından bu krem kortizon içermediğinden bunu önermişlerdi. Belki size de iyi gelir
Y
Yasemin İ. K.
4 Temmuz 2025 22:29
Benim de çok olmuştu iki gebeliğimde de. Gebelik kolestazı ihtimaline karşı mutlaka karaciğer enzimlerinize düzenli baktırın. Sorun yoksa mecbur nemlendiriciler vs. Doktoruma sormuştum hep normal olabilir demişti. Çok zor bir durum. Uyuyamazdım ben çoğu zaman
B
Büşra G.
9 Temmuz 2025 07:57
Kolestaz ihtimaline karşı doktora gitmeniz iyi olabilir, ayrıca aleo vera içeren kremler de kaşıntıya iyi geliyor, Gratisin kendi kremi var yeşil dışı ben cildim çok kuruydu yağlara vs ek onu da çok kullandım yatıştırıcı bir krem inşallah geçer 🙏
S
Sümeyra A.
9 Temmuz 2025 12:07
Gebelik kolestazı olabilir kadın doğum doktoruna gitmelisiniz Alt Ast değerlerine ve safra asidine bakabilirler safra asidi özelde bakılıyor diye biliyorum benimde değerlerim çok yüksekti 28. Haftada gebelik kolestazı teşhisi konmuştu
A
Ayşe N. B. T.
9 Temmuz 2025 12:08
Haftaya tekrar kolestaz için bakılacak başlangıcı olabilirmiş çok teşekkür ederim arkadaşlar herkese ❤️