Gebelikte Kan Sulandırıcı
108 görüntüleme
G
Gönül A.
28 Ağustos 2025 05:14
Gebeliğinde ecoprin kullanan var mı yani neden kullanılır
B
Betül H.
28 Ağustos 2025 05:53
Merhabalar ben bahsettiğiniz ilacı değil bildiğiniz coraspin ve oksapae iğne kullandım 9 ay boyunca .Daha doğrusu coraspini doğumdan 2 hafta öncesine kadar ,oksapar ıda bir gün öncesine kadar kullandım .Dogumdan sonrada oksapara on gün kadar devam ettim .Ailemle pıhtı atma geçmişi vardı .Genetik testte tek bir değerim yatkın çıkmıştı.Hamilelik başlı başına zaten kan pıhtılaşmasına eğilim .Lohusalıkta aynı şekilde .Bu sebeple bir de üstüne aile öyküm eklenince doktorum daha kötü durumlardan korunmak için böyle bir tedavi uyguladı bana .Gebeligim,lohusalıgımda dahil hareketsiz kalmamaya özen gösterdim .Simdi size bu ilacın yazılmasının sebebini tıbbi olarak bilemem ama dediğim gibi gebelik baslı başına kan pıhtılaşmasına meyili arttırıyor .
G
Gönül A.
28 Ağustos 2025 06:22
Benim de ilk gebeliğimde hipertansiyon sebebi ile acil doğuma alındım acaba ondan mıdır
İ
İpek K. ..
28 Ağustos 2025 07:06
Evet tansiyon sebebiyledir benim de gebeliğimde tansiyonum yükselmişti ve doktorum coraspin başlamıştı kullanmak istemedim çok şükür gebeliğimde bir problem yaşamadım ama doğum sonrası iki bacağıma da pıhtı attı 50 tane kan sulandırcı iğne vurundum belki de gebeyken hapı kullanmış olsaydım böyle bir problem yaşamayacaktım
G
Gönül A.
28 Ağustos 2025 07:08
Çok geçmiş olsun bana zaten 6 ay kadar kullanacağımı söyledi plesentayla alakalı bişey galiba
İ
İpek K. ..
28 Ağustos 2025 07:18
Bebeği besleyen damarlarda tıkanıklık pıhtı atması olmasın tansiyona bağlı diye başlıyorlar
B
Betül H.
28 Ağustos 2025 10:28
Doktorlar bu tarz durumlarda kar zarar hesabı yapıyor .Bazı şeyleri çok düşünmeyin kullansanız da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah .Kullanmanız faydalıysa kullanın.İpek hanımda zor bir süreçten geçmiş ne olucagı belli olmaz .Gecmiş olsun
B
Betül T.
28 Ağustos 2025 11:10
Merhaba.Ben hamileliğimde 32.haftaya kadar kullandım.İlk bebeğimde gelişme geriliği durumu olduğu için kilo alımı yavaştı.2.gebeliğinde doktor aynı sorunu yaşamamız için başlamıştı.Ecopirin kullandım
K
Kübra Y.
29 Ağustos 2025 12:44
Gebelikte hiç kullanmadım ama doğumdan sonra pıhtı olmaması için iğne veriyorlar.
G
Gönül A.
29 Ağustos 2025 12:46
Benimde prematüre doğdu damarlar için o zaman çünkü bana da dedi bebek beslenmedi diye
G
Gönül A.
29 Ağustos 2025 12:46
Çok sağolun içim rahatladı
Y
Yasmin ..
23 Eylül 2025 13:28
Ben şehir değiştirdiğim için doktor değiştirdim birisi kullan dedi diğeri gerek yok dedi ne yapacağım bilmiyorum birde kanamam oldu